Drysse

Drysse – Fra Hellerup-rapper til sanger

For tre år siden spirede et nyt dansk Hip-Hop/Rap håb med rødder i Hellerup for alvor, da Drysse med numre som Forbandelsen og Entreprenør satte en tyk streg under, at man skulle holde øje med ham i fremtiden.

Men for halvandet år siden, kom han med en udmelding der fik de fleste af hans fans til at hæve øjenbrynene, åbne munden på vid gab og flyve til keyboardet på computeren for finde ud af, hvad meningen med galskaben var, da han på sin Facebookside annoncerede, at han ville fjerne de to førnævnte numre samt et par andre fra YouTube og lignende. Drysse ville forsætte ad en anden musikalsk vej end den han indtil da havde befærdet sig på.

Og efter at have afvist DRs opfordring til at deltage i X-Factor, så stillede han sidste år op i KarriereKanonen med det rigtig lækre sommernummer Udenlandske Piger, som pludselig bestod af halv rap og halv sang. Det var dog ikke nok til at sikre ham en plads i top 12 og siden har der været stille fra den talentfulde musiker.

Men nu er han igen på banen med sin nye single Noget For Noget, hvor han har inviteret Maria Therese Seefeldt Stæhr med i studiet, som det der mest af alt kan kaldes for backupsangerinde.

Der er stadig lidt rapper over ham, men det er uden tvivl sang der skinner igennem og det er tydeligvis ad denne vej han agter at jagte drømmen på. Nummeret handler om, at han ikke vil blive ved med at bestræbe sig på at holde kærligheden i live med en kvinde som ikke giver ham noget igen, på trods af alt det han giver og tilbyder hende.

Det er meget stille nummer og tæt på Udenlandske Pigers vinterkolde modstykke. Hvis han endelig skal kaste sig ud i den form for sang som det er tilfældet på Noget For Noget, så skal der i det mindste et uptempo beat som på seneste nummer til og ellers skal han løbe tilbage til der hvor vejen delte sig mellem rap og sang for derefter at løbe videre ned ad den gamle vej.

Nummeret kan købes her eller streames her

11046173_815563101865888_3228959157157287436_n