Sukker Lyn

Sukker Lyn – Brænder urethan med debutant

At Sukker Lyns kommende album Lazarus bliver en plade med numre om lidt af hvert, står klart efter anden singlen Skrrrtboard har ramt gaden. For hvor førstesinglen Vi Klarer Det handlede om at “overkomme enhver udfordring, der måtte komme i vejen, og om at smide lænkerne fra arbejdsløshed, misbrug og spillegæld”, så er det nye track en hyldest til det skatermiljø som Sukker Lyn har tilhørt i mange år.

I den anledning har han samtidig også inviteret en af Danmarks bedste skatere, Bertram, med på det nye nummer og han har vel og mærke ALDRIG så meget som rørt ved musikken før.

Men på trods af det, så lyder Bertram faktisk imponerende stilet på dette nummer. Hans stemme fik med det samme undertegnede til at tænke på Daniel og hans karakteristiske vokal. Det eneste der sådan set står mellem ham og en musikkarriere, er viljen og hans evner til at skrive tekster, som helt sikker trænger til en solid gang finpudsning.

Sukker Lyn leverer en af sine absolut bedste performances til dato. Hans flow og selvsikkerhed skinner igennem og det er i den grad et nummer som det danske skatermiljø kan være stolte af at få dedikeret. Der bliver brændt masser af urethan (det materiale som hjulene på et skateboard er lavet af, red.) mens masser af 2 Chainz lignende “schu, schu” lyde rammer lytternes ører.

Skrrrtboard er alt i alt et rigtig lækkert Hip-Hop nummer fra den selvstændige musiker, der d. 13. april udgiver sit andet album, og dette nummer giver gode forhåbninger.

LAZARUS COVER