Juanna

Juanna: Det handler om afhængighed

Tilbage i oktober fangede vi Juanna, der netop havde udgivet nummeret ‘Boomerang’. Nu er hun så lige straks aktuel med en EP, så vi har haft en hurtig opfølger på seneste interview og om hvad hendes nye EP handler om.

Hej Juanna. Tillykke med din nye EP.

Tusind tak! Hele EP’en udkommer d. 10. februar. Jeg er rigtig stolt af denne EP, da Daniel Rothmann og jeg har lavet ALT selv. Lige fra sange og indspilning til musikvideo.

Hvad handler EP`en om?

Min nye EP handler om “Addiction”. Gennem ærligt selvskrevet materiale, fortæller jeg min historie om afhængighed, især i kærlighedsforhold. EP’ens fire sange repræsenterer forskellige faser af kærlighed.

Hvilken musikgenre bevæger du dig i?

Min genre er mørk pop med kant. Min stemme er lidt jazzet og teksterne er mørke. Dette kombinerer jeg, sammen med Daniel Rothmann, med nogen fede urban musikelementer.

Jeg giver dig nu to ord, som du meget gerne må fortælle dine tanker omkring.

Fremtid:

At jeg stadig skriver musik og laver interviews med jer.

Drømme:

Min største drøm er at turnere hele verden rundt med min musik!

Tusind tak for din tid. Vi glæder os til at følge dig endnu mere.

Selv tusind tak. Jeg er så taknemmelig for at Poplish følger med og giver muligheden for, at musikken kan blive hørt! I er bare de bedste!

Følg Juanna på Facebook.