Juanna: Det bedste råd jeg har fået, er fra min mor

På den danske musikscene, er der altid gang i nye kunstnere, der springer ud i drømmen om, at leve af deres musik. En af disse drømmere er 24-årige Juanna, der for ganske kort tid siden, har udgivet nummeret “Boomerang”, der er produceret af Daniel Rothmann og Jesper Sidelmann.

Vi har taget en snak med hende om hendes musik, Boomerang og det bedste råd hun har fået.

Lyt til musikken og læs interviewet herunder.

Hvem er Juanna?
Jeg er en hårdt arbejdende artist med selvskrevet materiale og et ønske om, at tage musikscenen med storm.

Hvornår startede du med at lave musik?
Som 12-årig stod jeg på scenen for første gang i Lille Vega, med et nummer jeg selv havde skrevet. Kan huske oplevelsen som var det i går. Havde svedige håndflader inden jeg gik på scenen og var meget nervøs, men da jeg begyndte at kommunikere med publikum igennem musikken, gik det op for mig, at det var den vej jeg måtte gå. Lige siden har jeg komponeret og skrevet en masse sange – holder mig i konstant udvikling!

Du har lige udgivet sangen Boomerang. Hvad er dine tanker bag den sang?
Kan du huske den sidste gang nogen du elskede havde såret dig? Måske har du ønsket, dybt i dit hjerte, at de en dag selv ville komme til at opleve den smerte som de havde voldt i dig? Måske har du kærestesorger, haft en dårlig dag på arbejdet eller et venskab der er gået dårligt. Uanset hvad, er det vigtigt, at vi behandler hinanden godt, for alt kommer tilbage – ligesom en boomerang. Det er hvad sangen “Boomerang” handler om.

Hvad betyder mest for dig som artist?
Jeg har mange budskaber, som jeg gerne vil ud med til folket. Det mest betydningsfulde for mig er, at lytterne kan “connecte” med sangen. Det er altafgørende for mig, at de budskaber der ligger bag mine sange kan hjælpe lytterne, som måske føler de samme ting.
Eksempelvis har nogle skrevet til mig, at mine sange har hjulpet dem gennem svære tider – det er derfor jeg laver musik!

Hvad er det bedste råd du har fået – og af hvem?
Det bedste råd jeg har fået er, at jeg aldrig skal give op, uanset hvor mange forhindringer og bump der er på vejen. Det er et råd fra min mor, som jeg tog til mig i en tidlig alder. Jeg kæmper for det, som gør mig glad, hvilket er musikken i dette tilfælde.

Hvordan ser fremtiden ud for Juanna? Har du planer om flere udgivelser i den nærmeste fremtid?
Min fremtid er indenfor musikkens verden. Laver sange og nyt materiale hele tiden, som jeg gør nu. Jeg har fået nye gode samarbejdspartnere i musikbranchen og er spændt på, hvad det vil føre til.
Jeg er i gang med at færdiggøre en ny EP, som jeg glæder mig rigtig meget til I skal høre – der er tre fede sange!

Vi takker for snakken og glæder os til at høre mere til Juanna.

Lyt til og download “Boomerang” HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Poplish.dk
Poplish.dk
Poplish er drevet af en stor grad af frivillighed, ligesom vi er uafhængige af kunstnere og pladeselskabers økonomiske interesser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her