Theophilus London – Her er opskriften på et gennembrud

Hvordan en ukendt 27-årig Hip-Hop/R&B sanger fra Trinidad & Tobago er lykkedes med, at få en af verdens allerstørste musikalske stjerner, Kanye West, med på et track er et spørgsmål som nok de fleste vil stille sig selv. Men ikke desto mindre, så er det lykkes for Theophilus London på hans nye nummer Can’t Stop.

Nummeret er første single fra hans netop udgivet andet album VIBES. Det starter ud med det langsomme omkvæd, noget knipsen med fingrene og en lys stemme der gentager titlen i takt med melodien og gæstestjernen som i baggrunden siger “you know we“. Herefter kommer Kanye West med et ganske fornuftigt vers, men så heller ikke mere end det. Det er langt fra det bedste fra den selvudnævnte musikalske Messias. Men heller ikke det modsatte.

Andet vers står Theophilus London selv for. Med en dyb melankolsk stemme og en tekst om en nat og morgen med en kvinde er det her vokalen der skal lægges mærke til. Han har et ganske fornuftigt flow og præcision i hans måde at lægge trykket rigtigt i de forskellige bars. En rapper som man i hvert fald bør prøve at lytte mere til.

Can’t Stop er et nummer, som helt sikkert nok skal få Theophilus frem i lyset (det kan ikke rigtig undgås med Kanye som featuring), men hans opgave er, at forblive i lyset og ikke blot blive et one-hit-wonder.

582ec4c562a947c777fe2a7a62586b65_500x500x1