Ellie Goulding

Ellie Goulding – Synthpop af høj kvalitet

Filmatiseringen af romanen Fifty Shades of Grey er nok uden tvivl den mest opreklamerede og længe ventede film blandt alverdens kvinder. Den 12. februar er ventetiden forbi for biografgængerne, men allerede den 9. februar, kan de varme op med soundtracket til filmen.

Andet nummer fra dette soundtrack er netop udkommet som en forløber (den første var The Weeknds Earned It) til dette. Den kommer fra den talentfulde, britiske sangerinde Ellie Goulding som har lavet nummeret Love Me Like You Do.

Den 28-årige sangerinde med det borgerlige navn Elena Jane Goulding, har sammen med blandt andre sanger og sangskriver Tove Lo, samt producerne Max Martin og Ali Payami, fået kreeret et solidt synthpopnummer uden for meget tempo og ligegyldigheder, men et roligt nummer, der med den tidligere BRIT Awards-vinders uskyldige stemme, man nærmest forestiller sig kunne tilhøre en teenagepige, kan få lytteren til blot at lukke øjnene og lade sig rive med.

Soundtracket tegner med Earned It og altså her Love Me Like You Do til at blive værd at lytte til, men det store spørgsmål er, for de fleste, nok stadig hvorvidt filmen er lige så meget værd. Men som en “opvarmning” til filmen eller som ventetid dertil samt nedtakt derefter, så kan denne single stærkt anbefales.

latest