Ellie Goulding – Synthpop af høj kvalitet

Filmatiseringen af romanen Fifty Shades of Grey er nok uden tvivl den mest opreklamerede og længe ventede film blandt alverdens kvinder. Den 12. februar er ventetiden forbi for biografgængerne, men allerede den 9. februar, kan de varme op med soundtracket til filmen.

Andet nummer fra dette soundtrack er netop udkommet som en forløber (den første var The Weeknds Earned It) til dette. Den kommer fra den talentfulde, britiske sangerinde Ellie Goulding som har lavet nummeret Love Me Like You Do.

Den 28-årige sangerinde med det borgerlige navn Elena Jane Goulding, har sammen med blandt andre sanger og sangskriver Tove Lo, samt producerne Max Martin og Ali Payami, fået kreeret et solidt synthpopnummer uden for meget tempo og ligegyldigheder, men et roligt nummer, der med den tidligere BRIT Awards-vinders uskyldige stemme, man nærmest forestiller sig kunne tilhøre en teenagepige, kan få lytteren til blot at lukke øjnene og lade sig rive med.

Soundtracket tegner med Earned It og altså her Love Me Like You Do til at blive værd at lytte til, men det store spørgsmål er, for de fleste, nok stadig hvorvidt filmen er lige så meget værd. Men som en “opvarmning” til filmen eller som ventetid dertil samt nedtakt derefter, så kan denne single stærkt anbefales.

latest

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Det store spørgsmål er for de fleste nok stadig, hvorvidt filmen er lige så meget værd. Men som en "opvarmning" til filmen eller som ventetid dertil samt nedtakt derefter, så kan "Love Me Like You Do" stærkt anbefales.Ellie Goulding - Synthpop af høj kvalitet