Kanye West – Min mor sang gennem mig

Den amerikanske rapper og producer Kanye West, har endnu engang trukket en kanin op af hatten og sparket 2015 i gang med en musikalsk perle. Men han er ikke alene på det nye nummer Only One. Han har nemlig inviteret en vaskeægte, levende legende i form af Paul McCartney i studiet.

Sammensætningen af Kanye Wests lyriske talenter og Paul McCartneys evner bag et keyboard, har resulteret i et stille nummer, hvor den selvudnævnte “Yeezus” med en autotunet stemme, som opfylder hans afdøde mor Donda Wests sidste ønske om at fortælle Kanyes datter (dengang kommende børn, red.) North West om hende.

“Min mor sang til mig og til min datter gennem mig”

Lyrikken er så inderlig og personlig dedikeret til datteren og ham selv, at Kanye selv har udtalt, at han er overbevist om at hans afdøde mor sang gennem ham.
I talked to God about you, he said he sent you an angel. And look at all that he gave you. You asked for one and you got two.

Om dette reelt set er tilfældet, er og forbliver nok en mysterium, men faktummet er, at Only One er den perfekte start på et nyt musikalsk år for den amerikanske rapper, som ifølge rygterne arbejder hårdt på at få færdiggjort sit nye album i 2015.

Only One (feat. Paul McCartney) - Single

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Den amerikanske rapper og producer Kanye West, har endnu engang trukket en kanin op af hatten og sparket 2015 i gang med en musikalsk perle. Men han er ikke alene på det nye nummer Only One. Han har nemlig inviteret en vaskeægte, levende legende...Kanye West - Min mor sang gennem mig