Kanye West

Kanye West – Min mor sang gennem mig

Den amerikanske rapper og producer Kanye West, har endnu engang trukket en kanin op af hatten og sparket 2015 i gang med en musikalsk perle. Men han er ikke alene på det nye nummer Only One. Han har nemlig inviteret en vaskeægte, levende legende i form af Paul McCartney i studiet.

Sammensætningen af Kanye Wests lyriske talenter og Paul McCartneys evner bag et keyboard, har resulteret i et stille nummer, hvor den selvudnævnte “Yeezus” med en autotunet stemme, som opfylder hans afdøde mor Donda Wests sidste ønske om at fortælle Kanyes datter (dengang kommende børn, red.) North West om hende.

“Min mor sang til mig og til min datter gennem mig”

Lyrikken er så inderlig og personlig dedikeret til datteren og ham selv, at Kanye selv har udtalt, at han er overbevist om at hans afdøde mor sang gennem ham.
I talked to God about you, he said he sent you an angel. And look at all that he gave you. You asked for one and you got two.

Om dette reelt set er tilfældet, er og forbliver nok en mysterium, men faktummet er, at Only One er den perfekte start på et nyt musikalsk år for den amerikanske rapper, som ifølge rygterne arbejder hårdt på at få færdiggjort sit nye album i 2015.

Only One (feat. Paul McCartney) - Single