Ankerstjerne – Back to the beginning

En Danmarks absolut største lyriske talenter og bedste sangskrivere, Lars Ankerstjerne, er taget tilbage til Vestegnen hvor hele hans musikalske rejse, over alt fra rapper i form af Jinks til hele Danmarks sangfugl, Ankerstjerne, startede.

På det nye nummer Vent Og Se, forener han sammen med kollegaen Lille på flotteste vis de to genrer og halvdele som gør Ankerstjerne til den anerkendte og prisvindende musiker som han er den dag i dag.

Den nye single, som er den anden af slagsen forud for det forsinkede album For Os, er en hyldest til hjemstavnen vest for København hvor opvæksten ikke altid var en dans på roser og hvor skulderklappene ikke blev delt ud til højre og venstre.

“Religion for en forstadsknægt, har aldrig været tro, håb og kærlig. Men penge, magt og respekt”

Der er noget mere Hip-Hop-vibe at finde i beatet på Vent Og Se end hvad man kunne finde på hans selvbetitlede debutalbum fra 2011. Men det er vel også på sin plads på et nummer hvor Ankerstjerne giver til kende, at hans musikalske opdragelse blev leveret af folk som Tupac og Eminem. Samtidig klæder det ham og hans musik langt bedre end det stille flødepop.

Lille leverer på nummeret et rigtig lækkert omkvæd, hvor hans dybe stemme i et roligt, næsten snakkende tempo, med strofer som “vi har ikke lov til at drømme, sådan nogen som os, men vi siger vent og se!” giver god grund til at kæmpe videre selvom man har modgang og alle odds er imod en.

Det er alt i alt et ufattelig lækkert nummer og noget af det bedste Lars Ankerstjerne har udsendt i hele sin karriere. Det er en hyldest som hans hjemstavn kan være stolte af og han har i den grad “hoppet højere end blot basketballkurven”.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Ankerstjerne - Back to the beginningEn Danmarks absolut største lyriske talenter og bedste sangskrivere, Lars Ankerstjerne, er taget tilbage til Vestegnen hvor hele hans musikalske rejse, over alt fra rapper i form af Jinks til hele Danmarks sangfugl, Ankerstjerne, startede. På det nye nummer Vent Og Se, forener han sammen med kollegaen...