BENNED – Avicii på dansk

En af grundlæggerne bag Danmarks største, mest anerkendte og succesfulde mobildiskotek, Thunderpower er for alvor klar til at træde ind på den danske EDM scene. En scene som ikke har den største vifte af kunstere at præsentere, endnu. Men den er i den grad i blomstring og dette er en af de bedre spirer, som er ved at folde sig ud.

Kunstnernavnet er BENNED, det borgerlige navn er Thomas Bennedsen og hans pas viser 26 år. Han har udsendt sin første single Feel Alive på samtlige digitale musikplatforme og der er ingen tvivl om, hvem dette nummer er inspireret af.

Kigger man mod vores brødre fra øst, Sverige, så finder man hjemlandet for en af nutidens hotteste DJs og producere, i form af en den 25-årige Tim “Avicii” Berlings. Han tæt på revolutionerede EDM-genren, da han tog springet ud i, at kombinere de lækre elektroniske beats med countrysangeres yderst vellydende vokaler. Dette er noget som BENNED er blevet inspireret af og det er tydeligt at høre når man trykker på play knappen.

Nummeret starter med akustisk guitar som efter nogle sekunder bliver akkompagneret af en lys mandlig vokal som i den grad fungerer. Dette forsætter, indtil droppet tager over og sender en hård elektronisk vibe ud gennem højtalerne.

Feel Alive er et nummer som helt sikkert vil passe godt ind på en hver dansk mainstream-DJs setliste. Det kan i den grad fange lytteren, som kan lide EDM musik tilsat en countrystemme og guitar.

41EHWAXkNsL__SS280