Tjalfe Track & Zake – Toppen og bunden samlet på ét track

20-årige Frederik “Tjalfe Track” Holdgaard og 21-årige Zakarias “Zake” Poulsen er gået sammen som duoen Tjalfe Track & Zake og har netop udsendt deres første officielle single i form af titelnummeret til deres forestående album Med Mine Drenge med hjælp fra featurings fra Semih Yetkin og P. Tall.

Hvor førstnævnte af hovedartisterne ikke er helt ny på Poplish og har været i fuld gang siden udgivelsen af hans EP Ustoppelig, så er Zake ny på siden såvel som på den danske musikscene og det kan høres.

Tjalfe Track leverer med et habilt flow og en god lyrik sit til at nummeret fungerer. Det samme gælder gæsten Semih Yetkin, som folk nok mest kender som ham der blev sammenlignet med L.O.C. i forbindelse med hans single Ikke Tør sidste år. På nogle parametre så forstår man godt den sammenligning. For flowet er virkelig godt og hans lyriske kundskaber og evner er i den grad også i den højere ende af den danske skala.

Det der dræber dette nummer, er den enorme mængde spildt autotune som netop Zake bruger for at komme til at lyde bare nogenlunde fornuftigt, eller, det har i hvert fald nok været meningen. Men det har lige præcis den modsatte effekt. Det eneste virkelig positive, er sådan set hans evne til i glimt at rappe hurtigt…

Nummeret bliver (hvis man ser bort fra det sidste omkvæd) færdiggjort af P. Tall, som ikke gør det store væsen af sig. Hans (meget korte) vers er intetsigende og ikke ligefrem noget der fanger lytteren.

Det er alt i alt et nummer som fungerer 60% af siden, men i den periode fungerer det til gengæld også rigtig godt.

10752107_10204428912539513_1287795293_n

Se også

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...

Gennemført disco extravaganza med Sophie Ellis-Bextor

Den 14. februar 2003 var den engelske sangerinde Sophie...

Tyler Childers gav Vega en magisk aften

På en støvet tirsdag aften i februar blev Store...

Laufey charmerede og fortryllede i Store Vega

Mens verden stod stille under pandemien, fandt islandske Laufey et publikum for hendes musik på TikTok. I aften er første gang hun spiller i Danmark, og spørgsmålet er: Kan Laufeys charmerende, moderne take på smooth bossanova jazzpop holde niveauet overfor et udsolgt Store Vega? Svaret: I dén grad!
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

20-årige Frederik "Tjalfe Track" Holdgaard og 21-årige Zakarias "Zake" Poulsen er gået sammen som duoen Tjalfe Track & Zake og har netop udsendt deres første officielle single i form af titelnummeret til deres forestående album Med Mine Drenge med hjælp fra featurings fra Semih Yetkin...Tjalfe Track & Zake - Toppen og bunden samlet på ét track