Big Sean – nu som amerikansk fodboldspiller

Den amerikanske rapper Big Sean har, udover kæresteriet med den 21-årige Ariana Grande, været vældigt eksponeret den seneste tid, på grund af hans seneste hit I Don’t Fuck With You. En skoleeksempel på hvordan den form for hip-hop, som lige nu stjæler alt spotlight fra andre grene af genren, skal fremføres.

Nu er hittet så blevet akkompagneret af en video, der bestemt også må kaldes et skoleeksempel. For det er en video der både har handling, er underholdende og har nogle habile gæster med.

Big Sean er quarterbacken der skal sikre Tigers sejren over Pirates og sikre sig en karriere som professionel amerikansk fodboldspiller. Kampens kommentator er E-40, som også er den oprindelige featuring på IDFWU. Og Tigers’ coach, ja det er ingen ringere end Kanye West, der fra sidelinjen opildner sine tropper til at give den alt hvad de kan, selv når de er bagud i fjerde og sidste quarter.

Men kan manden med nummer 88 modstå presset fra tilskuere såvel som medspillere og træneren og vende den negative score til sejr?