Amerikansk stjerne indtager Danmark

Tirsdag aften giver den amerikanske rapper Brian “Kid Ink” Collins sin blot anden koncert i Danmark når han gæster Train. Og blot 24 timer senere står han på scenen i den anden ende af vores lille land, når han skal forsøge at indtage et proppet Pumpehuset med manér. Her er vi i øvrigt på plads med anmelder og fotograf.

Med sine seneste hits Main Chick, Show Me og resten af hans anmelderroste album My Own Lane som udkom tidligere i år og scorede 6/6 stjerner her på Poplish fra vores anmelder, samt hans to tidligere albums og EP’er i hvert fald ikke kommer til at mangle gode sange til tracklisten.

Første gang han gæstede Danmark, var i 2012, hvor et udsolgt BETA fik sig en på opleveren da kæmpetalentet holdte én stor fest. Denne gang er scenen, fanskaren og presset blevet en hel del større, men mon ikke også festen bliver lige så meget større?

Der bliver i hvert fald fra start af knald på, på den udsolgte venue når TopGunn som første mand betræder scenen for at opvarme det forhåbentlig stemningsfyldte publikum inden hovedpersonen selv går på.