Hedegaard – Godkendt opfølger til kæmpehit

Hvordan skal man kunne udsende en ny single uden frygten for fiasko, når den seneste af slagsen var et hvis kæmpehit med titlen Happy Home? Spørger man DJ, producer og artist Rasmus Hedegaard, så er svaret klart: Man udsender da bare singlen Make You Proud.

Han har inviteret den svenske sangskriver og vokalist Simon Strömstedt (hvis stemme man tidligere har kunne finde på tracks af Bingo Players og tidligere Swedish House Mafia medlem Alesso) indenfor, for at give dét det hele handler om (beatet) når man har fat i Rasmus Hedegaard en tredje dimension.

Nummeret blev til på den måde at jeg var på vej på job i bilen og sad og filosoferede. Jeg kom til at tænke på, hvorfor man gør ting og hvem man egentlig gør ting for. I sidste ende gør man jo langt det meste for éns egen skyld, men jeg kom til at tænke på den følelse man har, når man gør ting for at gøre en anden stolt af en. Det kan helt oplagt være en forældre. Men også en bedsteforældre eller en god ven.

Beatet er råt, catchy og til tider en kende hårdt. Men samtidig minder det til tider en smule om hans seneste kæmpehit. Men når tracket så runder to minutter, går det over i den hårde ende af Dance genren som man kender ham fra diverse remix som han blev landskendt for back then.

Den 26-årige københavner som ved siden af egen karriere har produceret for artister som Brandon Beal og Nik & Jay, viser endnu engang hans kunnen og store talent som han besidder.

Og der skal også noget af en opfølger til, for at holde fast i de mange skandinaviske fans som han gennem Happy Home nummeret har fået sig (den er gået dobbelt platin i Norge og guld i Sverige). Men med Make You Proud i radiorotation, så kan de vidst ikke andet end blive hvor de er. Nemlig i Rasmus Hedegaards hule hånd.

Make You Proud - Single

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Hvordan skal man kunne udsende en ny single uden frygten for fiasko, når den seneste af slagsen var et hvis kæmpehit med titlen Happy Home? Spørger man DJ, producer og artist Rasmus Hedegaard, så er svaret klart: Man udsender da bare singlen Make You Proud. Han har...Hedegaard - Godkendt opfølger til kæmpehit