Hedegaard – Godkendt opfølger til kæmpehit

Hvordan skal man kunne udsende en ny single uden frygten for fiasko, når den seneste af slagsen var et hvis kæmpehit med titlen Happy Home? Spørger man DJ, producer og artist Rasmus Hedegaard, så er svaret klart: Man udsender da bare singlen Make You Proud.

Han har inviteret den svenske sangskriver og vokalist Simon Strömstedt (hvis stemme man tidligere har kunne finde på tracks af Bingo Players og tidligere Swedish House Mafia medlem Alesso) indenfor, for at give dét det hele handler om (beatet) når man har fat i Rasmus Hedegaard en tredje dimension.

Nummeret blev til på den måde at jeg var på vej på job i bilen og sad og filosoferede. Jeg kom til at tænke på, hvorfor man gør ting og hvem man egentlig gør ting for. I sidste ende gør man jo langt det meste for éns egen skyld, men jeg kom til at tænke på den følelse man har, når man gør ting for at gøre en anden stolt af en. Det kan helt oplagt være en forældre. Men også en bedsteforældre eller en god ven.

Beatet er råt, catchy og til tider en kende hårdt. Men samtidig minder det til tider en smule om hans seneste kæmpehit. Men når tracket så runder to minutter, går det over i den hårde ende af Dance genren som man kender ham fra diverse remix som han blev landskendt for back then.

Den 26-årige københavner som ved siden af egen karriere har produceret for artister som Brandon Beal og Nik & Jay, viser endnu engang hans kunnen og store talent som han besidder.

Og der skal også noget af en opfølger til, for at holde fast i de mange skandinaviske fans som han gennem Happy Home nummeret har fået sig (den er gået dobbelt platin i Norge og guld i Sverige). Men med Make You Proud i radiorotation, så kan de vidst ikke andet end blive hvor de er. Nemlig i Rasmus Hedegaards hule hånd.

Make You Proud - Single