Camilo & Grande – Ny dancehall duo indtager Danmark

Bedst som man troede, at Dancehall hypen så småt var ved at fade ud af billedet, dukker en ny duo frem på skærmen og giver grund til at forblive i psykosen og lader sig rive med.

De går under navnet Camilo & Grande og er blevet signet på et af Danmarks største pladeselskaber, Disco:Wax. De var sidste år med i Karriere Kanonen, hvor de for første gang viste sig frem for danskerne.

De har på denne første single med titlen Røgsignaler, fået ingen ringere end Klumben med som featuring.

Det er et nummer med tempo, finurlige tekster og et solidt beat med både garderlignende trommehvirvler og elektroniske elementer samlet ét sted. Samtidig har det også et omkvæd som man ikke kan undgå at synge med på allerede anden gang man hører det.

Spørger man Tobias “Grande” om hvad nummeret handler om, så er svaret klart.

“For mig handler den meget om at navigere i kaos – når alt går op i røg. Røgen er blandt andet de krige og uretfærdigheder, medierne hver dag viser os, uden at vi rigtigt kan gøre det store. Det handler om at finde frem til en accept af en verden i flammer for ikke at blive fanget i frustrationen. Først dér kan man arbejde med den.”

Det er en rigtig god første single, som nok skal få de to talenter på folks læber og ikke mindst også holde Dancehall hypen i gang et stykke tid endnu. Røgsignaler giver i hvert fald god grund til det.

Røgsignaler (feat. Klumben) - Single