Kid Ink – My Own Lane ******

Den 27-årige Brian Todd Collins har i nogle år været kendt under sit kunstnernavn Kid Ink i det store USA, hvor Los Angeles rapperen har delt legeplads med kunstnere som French Montana, Meek Mill, Tyga og en lang række af Hip-Hopens helt store drenge. Men alligevel var det først da han sammen med den tre år yngre Chris Brown (der hvis det ikke var for den karakteristiske tattoo under det ene øje, udseendemæssigt kunne være hans spejlbillede) udgav hitsinlgen “Show Me” at danskerne fik øjnene op for den talentfulde musiker.

Nu er han at finde med sit andet album “My Own Lane“, som skal følge op på successen han har haft med sin tidligere EP “Almost Home“, det rekordbrydene debut album “Up & Away” og ikke mindst “Show Me“. Men hvis man troede at netop den single var helt fantastisk, så bliver det svært at beskrive nogle af de tracks der er at finde på den nye plade.

Der er Hip-Hop for en hver smage på pladen, uden at det hele bliver rodet og usammenhængende. Der er “Main Chick” som mere end blot snuser til R&B genren med endnu en gæsteoptræden af Chris Brown, men hvor Kid Ink selv, holder det inde for sin genre.
Der er mainstream Hip-Hop med et catchy omkvæd på “Rollin’“. Og så er der, ej at forglemme, den lidt mere hårde rap med de tunge beats og ucensorede tekster på “Murda” med Pusha T som medvært.

Det er svært at udvælge et decideret bedste nummer på “My Own Lane“, da stort set alle har et tårnhøjt niveau. Men alligevel kan man ikke lade være med, at føle, at “No Miracles” har et eller andet helt specielt over sig. Det er også i det mainstream lignende hjørne med skønsang leveret af Elle Varner i omkvædet og hvor Kid Ink for en sjælden gangs skyld har fået Machine Gun Kelly ned i tempo for et enkelt featuring vers der går rent ind.

Kid Ink har et enormt talent og det bruger han til fulde på denne 18. numre lange plade. Den er spækket med gode tracks og vil være en lækkerbisken for det meste af det musikelskende danske folk med trang til Hip-Hop musik af ufattelig høj kaliber.

Trackliste:
01. Hello World

02. The Movement
03. Show Me (feat. Chris Brown)
04. Iz U Down (feat. Tyga)
05. We Just Came to Party (feat. August Alsina)
06. Main Chick (feat. Chris Brown)
07. No Option (feat. King Los)
08. Murda (feat. Pusha T)
09. Rollin’
10. Tattoo Of My Name
11. No Miracles (feat. Elle Varner & MGK)
12. I Don’t Care (feat. Maejor Ali)
13. More Than A King
14. Star Player
15. My System
16. Money And The Power
17. Bad Ass (feat. Meek Mill & Wale)
18. Bossin Up (feat. A$AP Ferg & French Montana)

Kid Ink ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk