ENVY skifter navn til Nico & Vinz

Du har i det forgangene år, helt sikkert hørt til de to norske musikere Nico Sereba og Vincent Dery. Hvis du ikke tror os, så kan vi bare nævne “Am I Wrong”  samt navnet ENVY og så kan du ikke længere være i tvivl. Den har opnået guld certificering på solgte downloads og hele 3 gange platin på stream i Danmark. Men nu har duoen der er single aktuelle med deres seneste hit “In Your Arms“, valgt at skifte navn til Nico & Vinz.

Det sker fordi de har signet en kontrakt med den amerikanske afdeling af Warner Music og i USA ville de ikke være de eneste artister der bar navnet ENVY. Derfor er de nu gået over til en forkortet udgave af deres borgerlige navne. Og om navneskiftet har de selv følgende at sige;

Nico og Vinz er vores navne og det vores venner altid har kaldt os. Nico & Vinz er et mere personligt bandnavn, end ENVY var og det er vigtigt for os at opbygge et personligt og tæt forhold til vores fans – gennem vores musik og vores budskaber. Der kommer til at ske en del med vores navn online over de næste par uger, men vi lover at holde vores fans informeret gennem vores sociale online kanaler. Vi er meget begejstret for den musik, vi lige nu er i gang med at skabe og vi kan ikke vente med at dele det med jer

ENVY eller Nico & Vinz… Det er for os underordnet og vi ser frem til at høre mere musik fra dem, når de begynder deres amerikanske eventyr.

ImageProxy