B.o.B. – Underground Luxury ***

Han har leveret internationale hits som “Nothing On You“, “Both Of Us” og ikke mindst den prisvindende single “Airplanes“, han går under navnet B.o.B. og bag det gemmer sig den 25-årige Bobby Ray Simmons Jr. Han er netop nu klar med sit tredje album og der er helt sikkert et par numre som er værd at lytte til. Men samtidig er der også tracks, som man lige så godt kan springe over.

Hvis man starter med “the good news first”, så er det titler som “All I Want“, “Coastline” og “Throwback” der skal nævnes. Det er tre vidt forskellige numre, men ikke destro mindre, så er de alle af høj kvalitet, samtidig med at de afspejler B.o.B.s  alsidighed.

At han allerede i en relativ tidlig alder er en højt respekteret kunstner, kan der heller ikke sås tvivl om, når  man kigger nærmere på artisterne der gæster det nye album. Der er tale om  blandt andet Chris Brown, Future, T.I. og mange flere.

Et af albummets bedste nummer er dog førnævnte “Coastline” hvor B.o.B. har taget sagen i egen hånd og lavet et ekstravagant nummer hvor det er et mærkværdigt beat af ekkofyldte lyde, der sammen med en nærmest syngende Bobby Ray som et af de eneste numre på “Underground Luxury” bringer det lidt ned i tempo.

Men det varer ikke længe, før han igen er at finde i det højeste gear. For på albummets tiende track finder man singlen “HeadBand” hvor melodien består af henholdsvis en lys fløjten og en sample med en mandlig stemme der hurtigt og gentagende siger “hey“. Den amerikanske rapper 2 Chainz er at finde som featuring på nummeret og han giver en nogenlunde gennemsnitlig gæsteoptræden.

Netop ordet “gennemsnitlig” er et ord der generelt opsumerer “Underground Luxury“. Der er som sagt nogle gode tracks at finde, men det er hovedsageligt ikke noget at råbe hurra for. Specielt ikke når man sammenligner det med hans sidste album “Strange Clouds” som var alt andet end gennemsnitligt.

Trackliste:
01. All I Want
02. One Day
03. Paper Route
04. Ready (feat. Future)
05. Throwback (feat. Chris Brown)
06. Back Me Up
07. Coastline
08. Wide Open (feat. Ester Dean)
09. FlyMuthaFucka
10. Headband (feat. 2 Chainz)
11. John Doe (feat. Priscilla Renea
12. Cranberry Moonwalk (feat. Mike Fresh)
13. Nobody Told Me
14. Forever (feat. Playboy Tre)
15. We Still In This Bitch (feat. T.I. & Juicy J)

Cover - Enjoy! *** (3/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.