Vild $mith med kontroversiel "På Det Shit Igen" musikvideo

I 2012 hed vinderne af Karriere Kanonen Djämes Braun og Kaliber. To grupper der allerede nu er skrevet til den lange række af kunstnere hvis karriere har fået et decideret spark i røven efter triumfen. Men de sidste er langt fra fundet. Det er en af 2013 vinderne Vild $mith et glimrende bevis på.

Allerede få måneder efter de blev udnævnt som en af vinderne af den prestige fyldte “konkurrence”, har de udsendt to singler i henholdsvis “Vild I Dag, Syg I Morgen” og “På Det Shit Igen“, samt scoret en pladekontrakt hos ingen ringere end Universal Music Danmark hvor de deler label med kunstnere som Shaka Loveless, Marie Key og L.I.G.A.

Sidstnævnte er der netop blevet lavet en video til og det er den det hele her handler om. Den er nemlig blevet påklistret et stempel med beskeden om, at den er for støddende til mange webadresser The World Wide Webs videotjenester. Begrundelse? For mange halvnøgner damer og alkohol.

Rent musikalsk lyder de tre medlemmer Vild Ting, Vild Son og Hvidmayn i sig rigtig godt og “På Det Shit Igen” er uden tvivl et rigtig lækkert nummer, men også videoen er af høj kvalitet som hurtigt får en til, at tænke på Odd Future rapperen Tyler The Creator og hans relative nye video til nummeret “Tamale“.
Det er 4 minutters underholdning hvor drengene til tider flyver gennem luften fyldt med burgere, bacon og alkohol flasker og andre ganger låner deres hoveder ud over ordene i bedste karaoke stil.

Vild $mith har uden tvivl en masse at byde på til de hungrende musikelskere i Danmark og derfor kan man også godt allerede nu glæde sig til at høre med mere til dem.

526829_492516094164775_549011431_n

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.