L.O.C. – Marquis ******

Så er det nye musik år i gang og det danske af slagsen er lige blevet skudt igang med noget af et brag.

En af Danmarks bedste musikere hedder Liam O’Connor og der findes ikke særlige mange der ikke kender hans kunstnernavn L.O.C.. Han er snart album aktuel med “Sakrilegium” og i den forbindelse har han netop smidt første singlen fra dette med titlen “Marquis” på gaden. En single der uden tvivl snart kan blive tilskrevet hans i forvejen enorme hitrepertoire.

Den århusianske rapper er altid god for et hit eller to per plade og med denne første single så er “Sakrilegium” ingen undtagelse. For godt nok har han allerede udsendt hele 6 godtsælgende albums, men det ser stadig ud til, at han endnu ikke har nået toppen af hans karriere.

Marquis” danner fantastisk grobund for at det kommende album skal blive en mindst lige så stor succes som de to foregående “Prestige, Paranoia, Persona”  albums har været det. Det er stadig melankolske toner, geniale tekster og en hårrejsende dyb vokal der udgør et L.O.C. track og det holder stadig 100.

Der er dog mere tempo på end hvad der ellers er det gennemsnitlige for L.O.C., men samtidig får det ens hænder endnu tættere på himlen når man hører nummeret. Det er et enkelt omkvæd hvor det ellers hurtige flow kommer helt ned i hovedhøjde og per automatik kan man allerede anden gang det rammer højtalerne ikke lade vær med at synge med på det.

Hvis man ikke allerede glædede sig til den 30. januar når “Sakrilegium” udkommer, så giver denne fantastiske “Marquis” single kun endnu større grund til at gøre det.

Marquis - Single ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.