L.O.C. – Marquis ******

Så er det nye musik år i gang og det danske af slagsen er lige blevet skudt igang med noget af et brag.

En af Danmarks bedste musikere hedder Liam O’Connor og der findes ikke særlige mange der ikke kender hans kunstnernavn L.O.C.. Han er snart album aktuel med “Sakrilegium” og i den forbindelse har han netop smidt første singlen fra dette med titlen “Marquis” på gaden. En single der uden tvivl snart kan blive tilskrevet hans i forvejen enorme hitrepertoire.

Den århusianske rapper er altid god for et hit eller to per plade og med denne første single så er “Sakrilegium” ingen undtagelse. For godt nok har han allerede udsendt hele 6 godtsælgende albums, men det ser stadig ud til, at han endnu ikke har nået toppen af hans karriere.

Marquis” danner fantastisk grobund for at det kommende album skal blive en mindst lige så stor succes som de to foregående “Prestige, Paranoia, Persona”  albums har været det. Det er stadig melankolske toner, geniale tekster og en hårrejsende dyb vokal der udgør et L.O.C. track og det holder stadig 100.

Der er dog mere tempo på end hvad der ellers er det gennemsnitlige for L.O.C., men samtidig får det ens hænder endnu tættere på himlen når man hører nummeret. Det er et enkelt omkvæd hvor det ellers hurtige flow kommer helt ned i hovedhøjde og per automatik kan man allerede anden gang det rammer højtalerne ikke lade vær med at synge med på det.

Hvis man ikke allerede glædede sig til den 30. januar når “Sakrilegium” udkommer, så giver denne fantastiske “Marquis” single kun endnu større grund til at gøre det.

Marquis - Single ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk