Livid – Genfødt (feat. Face It & Hooman Beats) ****

Den 13. januar ser første del af en ny compilation serie dagens lys. Den kommer til at hedde “Ordet På Gaden” og er skabt i et samarbejde mellem Art People og Spol Op! og det første album bliver gæstet af kunstnere som Sivas, Abbaz, Amro og mange flere af dansk raps up comming artister.

Første single fra den kommende serie hedder “Genfødt” og er skrevet af de to Kaliber medlemmer Livid og Face It, alt i mens Hooman Beats har lavet instrumentalen. Det foregår i et hæsblæsende tempo og man skal spidse ører hvis man skal have bare den mindste chance for at følge med når Livid for alvor for munden på gled.

Vestegnsrapperen viser glimrende rap kundskaber og Face It leverer et lækkert omkvæd, som dog desværre indeholder ordet “Yeah” for meget. Store dele af lyrikken giver ikke decideret meningen, men til tider falder man dog over guldkorn som “Attesten er sort som en kakkelovn. Der’ ikk’ noget galt med mig, der er noget galt med straffeloven. Ustabil, kald mig vakkelvorn. Tror jeg’ Villy Søvndal i dag – tror jeg er 2pac i morgen“.

Det lyder ganske udmærket og nummeret er da heller ikke decideret dårligt, men det er heller ikke noget som man direkte jubler over. Men det er uden tvivl en god forsmag for det kommende projekt, som man helt sikkert godt kan se frem til.

Genfødt” er samtidig også det kommende albums “ord”. Hvert af de kommende “Ordet På Gaden” albums, får nemlig hvert deres ord, som kommer til at bryde titlen. “Ordet På Gaden: Genfødt” udkommer som nævnt den 13. januar og vil være tilgængelig på samtlige online tjenester.

1461018_567113696699461_714624037_n **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.