Livid – Genfødt (feat. Face It & Hooman Beats) ****

Den 13. januar ser første del af en ny compilation serie dagens lys. Den kommer til at hedde “Ordet På Gaden” og er skabt i et samarbejde mellem Art People og Spol Op! og det første album bliver gæstet af kunstnere som Sivas, Abbaz, Amro og mange flere af dansk raps up comming artister.

Første single fra den kommende serie hedder “Genfødt” og er skrevet af de to Kaliber medlemmer Livid og Face It, alt i mens Hooman Beats har lavet instrumentalen. Det foregår i et hæsblæsende tempo og man skal spidse ører hvis man skal have bare den mindste chance for at følge med når Livid for alvor for munden på gled.

Vestegnsrapperen viser glimrende rap kundskaber og Face It leverer et lækkert omkvæd, som dog desværre indeholder ordet “Yeah” for meget. Store dele af lyrikken giver ikke decideret meningen, men til tider falder man dog over guldkorn som “Attesten er sort som en kakkelovn. Der’ ikk’ noget galt med mig, der er noget galt med straffeloven. Ustabil, kald mig vakkelvorn. Tror jeg’ Villy Søvndal i dag – tror jeg er 2pac i morgen“.

Det lyder ganske udmærket og nummeret er da heller ikke decideret dårligt, men det er heller ikke noget som man direkte jubler over. Men det er uden tvivl en god forsmag for det kommende projekt, som man helt sikkert godt kan se frem til.

Genfødt” er samtidig også det kommende albums “ord”. Hvert af de kommende “Ordet På Gaden” albums, får nemlig hvert deres ord, som kommer til at bryde titlen. “Ordet På Gaden: Genfødt” udkommer som nævnt den 13. januar og vil være tilgængelig på samtlige online tjenester.

1461018_567113696699461_714624037_n **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk