Maroon 5 – Maps

Payphone“, “Misery“, “One More Night“, “She Will Be Loved” og mange, mange flere. Maroon 5s hitrepertoire er stort og elsket af flere millioner rundt omkring på kloden. Men deres nye single “Maps” kommer med stor sikkerhed ikke til at få samme, ja nærmest pop stjernestatus, som de førnævnte har fået.

Maps” udkommer som første singlen fra det amerikanske bands femte studiealbum med den ikoniske titel V (det græske tal for 5). Den er skrevet af blandt andet forsanger Adam Levine, Max Martin (som har skrevet hele 17 sange der har lagt nummer 1 på Billboard-charten) og forsanger i OneRepublic, Ryan Tedder (som bl.a. også var med til at skrive “Love Somebody” med Maroon 5) så det er langt fra usagkyndige der har været inde over nummeret.

Adam Levine giver altid sine lyttere en smagsprøve på hvordan høje, mandlige toner skal lyde, men på “Maps” er der i starten af hvert vers skruet en ekstra tak op for “falset barometeret”. Noget som i den grad giver en gåsehud, men dog ikke på den gode måde. Vi er oppe i oktaver som reelt set blot er en skingrende lyd i ørerne.

Men der skal derimod gives kredit for et catchy omkvæd, som på en varm sommerdag nok skal få folk i godt humør og få dem til at synge med på den meget enkle lyrik som det indeholder. Men endnu engang så foregår det hele i en toneleje hvor det i mine ører ikke fungerer lige så godt som det helt sikkert var tiltænkt.

Maroon 5 har dog allerede næste single “Animals” på tegnebrættet og lad os håbe at de her finder takten igen og for alvor giver os grund til at glæde sig til “V” der udkommer 2. september.

Maroon-5_Maps*** (3/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

"Payphone", "Misery", "One More Night", "She Will Be Loved" og mange, mange flere. Maroon 5s hitrepertoire er stort og elsket af flere millioner rundt omkring på kloden. Men deres nye single "Maps" kommer med stor sikkerhed ikke til at få samme, ja nærmest pop stjernestatus,...Maroon 5 - Maps