Mike Will Made It – Buy the World (feat. Lil Wayne, Future & Kendrick Lamar)

Normalt er den amerikanske producer og DJ, Mike Will Made It med det borgerlige navn Michael Len Williams II manden bag mange amerikanske musikeres (specielt rapperes) succes. 2 Chainz, Juicy J, Lil Wayne og Rihanna er blot nogle af de store navne man kan opremse fra den lange liste af etablerede kunstnere hvis hits han har produceret.

Men når han endelig stikker hovedet frem og bevæger sig ud af skyggen, så er han som regel også god for et hit eller to i eget navn. Og hans nye single “Buy the World” bliver helt sikkert ikke en undtagelse.

Med vokaler fra tre rappere som er taget direkte fra den øverste hylde, som havde man vundet i et tombola, danner en tæt på genial instrumental grobund for at det her track i hvert fald ikke ender i glemmebogen lige med det samme.

Det første man hører på nummeret, er den som altid autotunede stemme fra albumaktuelle Future som i et roligt tempo fortæller hvordan han har lyst til, at gøre det umulige og købe hele verden.

Herefter tager Lil Wayne (som ingen nærmere introduktion behøves) over og ligger et ganske dgfev online casino solidt vers hvor der, heldigvis, udelades hans ellers velkendte næsten skrigende momenter. Hans vers afsluttes med en noget så filosofisk sætning som “Impossible isn”t impossible at all“, hvilket må siges at være den største cliffhanger fra hans vers.

Det hele afsluttes af en ufattelig veloplagt Kendrick Lamar som med et flow som ingen anden, endnu engang viser hvilket enormt talent den 27-årige Compton knægt besidder. Han er uden tvivl dette tracks bedste indslag og trækker “Buy the World” det sidste stykke mod toppen hvor dette nummer ender.

ac8b2be2cf2bdd9de11b5c39bd877d97 ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk