Anthony Jasmin – Stick Together ****

For øjnene af lige knap 1½ million danskere sikrede de unge musikalske stjernefrø Anthony Lopez og Jasmin Dahl sig sejren i den 10. udgave af DRs store amerikansk inspirerede talentshowssatsning X-Factor. Sejren indebar i år en tur til USA hvor vinderen fik en chance for at indspille fire numre med den grammy-vindende hitmager John Shanks (Miley Cyrus, Backstreet Boys, Bon Jovi m.fl.) og en EP-udgivelse af netop disse numre.

Dette samarbejde, er blevet til EP’en “Stick Together” som netop har ramt de danske musiktjenester. Men det er en bred variation der er at finde på de fire nye sange som pryder tracklisten sammen med deres vindersang fra X-Factor “Do Ya” som tidligere har lagt #1 på både iTunes og Hitlisten.

Kigger man f.eks. på det andet nummer på dette minialbum, finder man “Countless Oceans Later” som  på absolut ingen måde lyder som den duo der tryllebandt folk bag TV skærmene. Faktisk er det så langt fra hvad man havde regnet med, at man (eller i hvert fald undertegnede) ikke ville kunne gætte det hvis den blev spillet i radioen.

Vender man derimod blikket (og ikke mindst ørerne) mod “Stick Together“s 4. nummer så finder man en sand “X-Factor debut” perle! “Mansion On The Moon” er i hvert fald noget af det bedste man har hørt på debutpladen fra en dansk X-Factor vinder. Deres potentiale shiner hele vejen gennem 3½ minut og man afslutter EP’en med en tro på, at disse to unge (Athony, 20 og Jasmin, 15) musikere har hvad der skal til for ikke at forsvinde ud i glemslen på lige så kort tid som en X-Factor “sæson” varer.

Desværre er det dog blot kun “Do Ya“, “Stick Together” og netop “Mansion On The Moon” der giver denne tro på, at de kan nå langt så længe de holder sig på den sti. Men det gør de ikke på de tre yderligere tracks, hvilket er en kæmpe skam.

Trackliste:
01. Stick Together
02. Countless Oceans Later
03. Lonely Heart
04. Mansion On The Moon
05. Do Ya

Album Artwork **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk