Anthony Jasmin – Stick Together ****

For øjnene af lige knap 1½ million danskere sikrede de unge musikalske stjernefrø Anthony Lopez og Jasmin Dahl sig sejren i den 10. udgave af DRs store amerikansk inspirerede talentshowssatsning X-Factor. Sejren indebar i år en tur til USA hvor vinderen fik en chance for at indspille fire numre med den grammy-vindende hitmager John Shanks (Miley Cyrus, Backstreet Boys, Bon Jovi m.fl.) og en EP-udgivelse af netop disse numre.

Dette samarbejde, er blevet til EP’en “Stick Together” som netop har ramt de danske musiktjenester. Men det er en bred variation der er at finde på de fire nye sange som pryder tracklisten sammen med deres vindersang fra X-Factor “Do Ya” som tidligere har lagt #1 på både iTunes og Hitlisten.

Kigger man f.eks. på det andet nummer på dette minialbum, finder man “Countless Oceans Later” som  på absolut ingen måde lyder som den duo der tryllebandt folk bag TV skærmene. Faktisk er det så langt fra hvad man havde regnet med, at man (eller i hvert fald undertegnede) ikke ville kunne gætte det hvis den blev spillet i radioen.

Vender man derimod blikket (og ikke mindst ørerne) mod “Stick Together“s 4. nummer så finder man en sand “X-Factor debut” perle! “Mansion On The Moon” er i hvert fald noget af det bedste man har hørt på debutpladen fra en dansk X-Factor vinder. Deres potentiale shiner hele vejen gennem 3½ minut og man afslutter EP’en med en tro på, at disse to unge (Athony, 20 og Jasmin, 15) musikere har hvad der skal til for ikke at forsvinde ud i glemslen på lige så kort tid som en X-Factor “sæson” varer.

Desværre er det dog blot kun “Do Ya“, “Stick Together” og netop “Mansion On The Moon” der giver denne tro på, at de kan nå langt så længe de holder sig på den sti. Men det gør de ikke på de tre yderligere tracks, hvilket er en kæmpe skam.

Trackliste:
01. Stick Together
02. Countless Oceans Later
03. Lonely Heart
04. Mansion On The Moon
05. Do Ya

Album Artwork **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.
For øjnene af lige knap 1½ million danskere sikrede de unge musikalske stjernefrø Anthony Lopez og Jasmin Dahl sig sejren i den 10. udgave af DRs store amerikansk inspirerede talentshowssatsning X-Factor. Sejren indebar i år en tur til USA hvor vinderen fik en chance for...Anthony Jasmin - Stick Together ****