Faraz om featuring på Emilios: Vi er bare altid på!

Vi har haft en kort snak med den århusianske sanger/rapper Faraz Heidaripour i anledning af, at han er featuring på Emilios nye single “Ung, Frisk & Dum” (https://www.poplish.dk/?p=2387)

Hvad var det der fangede dig ved “Ung, Frisk & Dum”?

Jeg har de sidste 2 år af mit liv brugt en del tid på, at være i byen med drengene. Vi er bare altid på! Friske på alt, og med alkoholen i blodet så er der ingen begrænsninger for at te sig dumt og ha’ det sjovt samtidig. Det var der det fangede mig, at Danmarks ungdom går under kategorien “Ung, Frisk og Dum“. Det var også i nattelivet jeg fik konceptet “Ung, Frisk og Dum“.

Hvad har din og Emils vision været med nummeret?

Min vision med nummeret er vel bare, at se resten af dk’s ungdom være ligeså festglade, som jeg selv. Og helt klart se folket feste igennem til nummeret!

Hvad håber på du dette nummer kan gøre for din karriere?

Jeg ved ikke helt hvad jeg håber nummeret kan gøre for mig, men jeg håber i hvert fald på, at nummeret kan skabe noget glæde hos de unge, og sprede fresh fest humør!

Hvad kan vi forvente os fra din side af den nærmeste tid?

Jeg kan afsløre, at jeg allerede er gået i gang med at skrive nye numre, og jeg vil prøve at få andre spændende artister fra den danske scene med på numrene. Men I kan 110% forvente en masse party bangers, der kommer til at rykke jeres fester rundt.

Faraz

Vi her på Poplish ønsker Faraz held og lykke med den kommende tids arbejde i studiet, og så glæder vi os helt sikkert til, at hører hvad resultaterne bliver.