Hør allerede NU Kanye Wests kommende album Yeezus

Hyping omkring den amerikanske stjerne rapper Kanye West har siden offentliggørelsen været enorm. Men den seneste tid har den kun vokset sig større, da det kom frem at album aktuelle Daft Punk har produceret en håndfuld af albummets track.

Men allerede nu kan du stream og lytte til albummet “Yeezus” (hvor der selvfølgelig bliver henvist til Jesus) på; http://fistpumpfridays.net/2013/06/14/stream-kanye-west-yeezus/. Et Hip-Hop/Rap som indeholder 10 knivskarpe numre fra den rapkræftede rapper fra Chicago der tilmed også snart kan se frem til rollen som far sammen med kæresten Kim Kardashian.

Yeezus” bliver officielt udgivet på alle tænkelige musiktjenester tirsdag den 18. juni

Og så kan du inden længe helt sikkert også se frem til en anmeldelse af selvsamme album lige på Poplish.dk!

Kanye_West_3