Diplo donerer $100.000 til ofrene for angrebet i Las Vegas

Den floridianske DJ og producer Diplo donerede løn fra et spillejob og opfordrer andre, der arbejder i byen, til at gøre det samme.

I sidste uge blev ørkenbyen Las Vegas ramt af en tragedie, da en mand valgte at skyde ned på en musikfestival fra sit værelse på Hotel Mandalay Bay på den berømte boulevard Las Vegas Strip. 58 personer blev dræbt og mere end 500 såret af skud.

DJ, producer og bagmand bag supergruppen Major Lazer, Diplo, valgte derfor at donere lønnen fra sit spilleshow i Las Vegas denne weekend til ofrene for angrebet og deres familier. Det fortæller Diplo selv i en video, han postede på Instagram i går dansk tid. I videoen, der indtil videre set over en kvart million gange, opfordrer DJ’en andre, der arbejder i Las Vegas’ natteliv, at donere penge og være med til at værne om byen.

Den opfordring er blevet fulgt op af DJs som Tiësto, Valentino Khan og en af Diplos allernærmeste kammerater Dillon Francis, der tweetede, at han donerede delvist til Las Vegas, delvist til ofrene for orkanen Maria, der har hærget i Puerto Rico.

Diplo spillede i går formiddags dansk tid på Club Intrigue, der hører til Hotel Wynn. Her har verdensstjernen været fast tilknyttet de sidste par år, ligesom flere andre af verdens største DJ’s også har faste aftaler med hotellers natklubber i byen.

Indtil videre er der samlet over 10 millioner dollars ind til fonden. Indsamlingen kan findes HER.

 

 

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her