Smukbold 2017: Se billederne fra den store finale

Efter to dage med indledende kampe på Kærligheden skulle den store finale i den femte årlige Smukbold beachhåndboldturnering stå.

Holdet “Harry Pottter og Den Smukke Fest” mødte “Drengene Fra Angora”, da årets finale i Smukbold blev spillet på den store beachvolley-bane på Kærligheden onsdag formiddag. Uffe Holm og Claus Elming var konferenciers, mens kampen som altid blev kommenteret af TV 2’s håndboldkommentatorer Bent Nygaard og Thomas Kristensen.

Det blev en tæt, tæt kamp på banen, hvor Harry Potter, Hermione, Dumbledore og Hagrid i sidste minut fik vendt en uafgjort 12 – 12’er til en sejr på 18 – 12. Til gengæld vandt de elskede figurer fra Drengene Fra Angora både publikum og dommernes hjerter med imponerende imitationer af Henning Primdahl, Bobby, Pim De Keysergracht, Baune, Henrik Solgård og Kåre.

Derfor vandt sidstnævnte point for bedste “gestus” – en etminuts tematiseret hyldest til modstanderholdet midt i kampen – ligesom de fik point for at være det smukkeste hold, hvilket overgik det sportslige og gjorde Team Angora til de heldige vindere af en rejse til Vietnam.

På trods af den flotte præmie var den krigeriske stemning, der normalt indfinder sig i den slags sportskampe, byttet ud med masser af gensidig kærlighed blandt kampens duellanter. Den kærlige (og ofte lumre) stemning indfandt sig ligeledes, når der skulle fedtes lidt ekstra for kampens (smags)dommere, Stig Tøfting og Tina Müller.
Smukbold blev som altid afholdt helt i Smukfests kærlige ånd, og det er efterhånden blevet en stolt tradition i festivalens opvarmningsdage.

Du kan se alle de flotte billeder fra den vilde finale lige her.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her