Travis Scott – Det bliver ikke et “på gensyn”

Travis Scott så Tinderbox, og Tinderbox så Travis Scott. De ser nok ikke hinanden igen. 

Så kom lørdagen, og Travis Scott står på plakaten. Allerede inden koncerten havde en mindre horde af folk, nok fra Odense Katedralskole, stimlet sig sammen foran “Red Stage”. Men de kan umuligt være tilfredse.

Og vi tager den bare fra en ende af.

1.

Selvom at det kan have et fedt udtryk, at indtage scenen for sent. Så holder den altså bare ikke, når man er så begrænset på festivalsæt, der skal vare i omegnen af 55 minutter. Travis Scott betrådte måske scenen i noget der højst kan være 40 minutter. Havde de 40 minutter bare været nærheden af det, som Die Antwoord leverede i torsdag, så kunne det legitimeres. Det gjorde det bare ikke.

2.

Den eneste fejl, der ikke var Travis Scott’s egen skyld, var publikum i pitten. For som sagt det her var en gave til det yngste publikum. Og bevares, jeg er ikke lige blevet student og forstår ikke rigtigt det fede i Rekorderlig eller Hilfiger denim, betalt med fars kort selvfølgelig. MEN jeg er kun 23, og jeg ved hvordan man gebærder sig til koncerter, også de hvor det er oplagt at moshe. Og der skal moshes til smadrerap. Moshpits skal fyldes med en gensidig respekt overfor hinanden, det skal fyldes med grin og smil og det skal fyldes med en hjælpende hånd, når man ryger ned. Men det havde de her hvalpe altså ikke lært. Dertil observerede jeg en gut, på min egen alder, der bevidst hældte sin øl ud over en pantsamler. Latterligt. Ikke Travis’ skyld, bare latterligt.

3.

Alt musik fungerer bedst live, og jeg er af den overbevisning, at hvis den kan spilles med instrumenter så skal den det. Uagtet hvor få instrumenter der er tale om. Det gælder også smadrerap fra den anden side af Atlanten. Men her måtte vi nøjes med Scotts egen pladejonglør, der ikke havde taget pladerne med. Men blot pluggede sin MacBook ind i en mixerpult. Scott stod nemlig med den opgave, at råbe hele publikum op via fagter og hoppen rundt på scenen. Så det gjorde han. Hvilket var det eneste, der til nøds fungerede. Altså hans hoppen og dansen.

4.

Travis Scott er kendt for at spille sit hit, Goosebumps, absurd mange gange. Han har rekorden for at spille samme nummer flest gange i træk, nemlig hele 14 gange. Tinderbox fik vel det, der kan svare til 2. Hvis man er rundhåndet. Det var ærgerligt. For det var faktisk her, at koncerten fungerede allerbedst og hvor en mindre fest opstod. Det står dog klart, at den 25-årige texanske rapper udelukkende kom for at hæve sin hyre, og derefter smutte igen.

Noget positivt?

Positive ting om kære mr. Scotts performance? Hans energi på scenen indikerer, at han er i stand til at fyre et gedigent liveshow af.

Positive ting omkring koncerten? Der må være nogle unge knægte, der har haft en gevaldig fest i beruselse over at se mr. Scott på dansk jord. Men det kan lige så vel have været et udtryk for, at de har fjernet for mange breezere, taget vodka shots med øjnene eller at de bare ikke har en ordentlig musikalsk referenceramme. For det her var ikke godt.

Travis Scott, Tinderbox, Red Stage, TB17
Foto: Lasse Lagoni

Lasse fik dog skudt nogle fede billeder – se dem HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
André Majlund
André Majlund
Pjattet med lange gåture langs stranden, og så brygger jeg mine egne løgnehistorier. Ellers kan jeg godt lide musik lavet over dåseøl og tonsvis af høje femmere.

3 KOMMENTARER

  1. Der er jo ingen unge der synes “hilfiger denim” er fedt. Kan vi få en anmelder under 40?

    • Yeezy Supreme Palace Saint Laurent Paris Louis Vuitton Gucci Balenciaga Givenchy Goyard Alexander McQueen & Wang, Balmain Stone Island Fendi Prada Dolce & Gabbana Christian Dior & Louboutin, Dior Moncler.. Chanel? Lacoste? Der er jo hundredevis af brands unge hellere vil have end Hilfiger

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her