Off Bloom – Energien smittede aldrig af

Det danske band Off Bloom åbnede dette års NorthSide med en koncert, der krævede mere end blot én øl for at være på samme energiniveau som dem.

Sidste år var det Alex Vargas, som fik æren af at åbne NorthSide, og i år var det Off Bloom. Det at åbne en festival er en helt særlig ting, men Mette Mortensen, Alexander Flockhart og Mads Christian Damgaard Christensen var alt for friske, og publikum alt for ædru til koncerten.

Selvom solen først lige var begyndt at skinne over Ådalen, så var energiniveauet højt for Mette Mortensen, som stillede op i sejlerbluse og latexbukser.

Den første sang var sangen ‘Thorns” fra Off Blooms “Love To Hate It”-EP, der udkom den 21. oktober sidste år. Sangen ville fungere bedre efter mørkets frembrud.

DMI havde varslet om regn og torden, og under koncerten skulle man tro, at Mette Mortensen var blevet ramt af lyn, da hun det meste af tiden dansede som en robot. Det fungerer såmænd, men det var alt for tidligt, og publikum var alt for ædru.

Robotdansen fortsatte under sangen ‘Orchid’, hvor de to drenge viste, at de mestrer deres udstyr, men lyden var for rungende, til at publikum virkelig kunne nyde den elektroniske genre og de mange samplede numre.

Lyden var ikke det eneste, der fejlede under koncerten. Mette Mortensen glemte selv at synge med på deres nye nummer ‘’Shut Up and Let Me Walk”, hvorefter hun brugte glæden ved NorthSide-koncerten som undskyldning for distraheringen.

I de sidste minutter af koncerten spillede de endnu en ny sang ‘Sorry Not Sorry’’ og deres nyeste single “Falcon Eye”. Begge var fængende, og viste sig som værende noget af det bedste popmusik, man kan finde.

Afslutningvis var det hittet “Love To Hate It”, hvor Mette Mortensens vokal for alvor blev vist frem. Stemmen gik rent hjem hos publikum – og især gennem højtalerne. De spillede sikkert, og der var ingen tvivl om, at publikum blev revet med, da hitsangen kom på. Koncerten trappede sig langsomt op til afslutningsnummeret, og det virkede helt bestemt.

Off Bloom spillede en sikker, men dog lidt kedelig koncert på NorthSide. En koncert, der krævede mere end én øl for at føle det samme energiniveau, som Mette Mortensen og co. havde med sig.

Heldigvis er Off Bloom et band, der ved, hvad de gør. At teknikken ikke sad lige i skabet, trak desværre ned i oplevelsen som helhed. Men de små lyspunkter – for eksempel ved “Love To Hate It” – gjorde alligevel, at åbningen af dette års NorthSide var noget helt specielt.

Off Bloom, NorthSide, Red Stage, NS17
Foto: Lasse Lagoni

Se hele galleriet fra koncerten HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her