Nik & Jay bringer fest og nostalgi til Jelling

Jelling Musikfestivals storescene blev fredag den 24. maj klokken 23 lukket med et brag af Nik & Jay. Dette blev en uforglemmelig koncertoplevelse som afslutning på dagens program.

Den mørke, vindstille aften og Anders Breinholts præsentation skabte perfekte rammer for en aften fyldt med hits og nostalgi.

Koncerten åbnede dramatisk med scenen oplyst i hvidt lys og røg, mens duoen trådte ind til tonerne af deres velkendte introsang “Nik og Jay”. Deres sort-hvide tema, fra tøj til sceneopsætning, satte en stilren tone fra starten. Atmosfæren ændrede sig hurtigt til fest, da de gik over til rødt lys og konfetti for deres kæmpehit “Lækker”. Tre dansere i glitrende kjoler forstærkede den festlige stemning.

Nik & Jay, Jelling Musikfestival
Foto: Lasse Lagoni

“Jelling, vi har glædet os til det her,” råbte de til det veloplagte publikum, som svarede igen med begejstrede hvin. Nik & Jay viste stor taknemmelighed og formåede at inkludere bynavnet Jelling i deres sange, hvilket fik publikum til at føle sig særligt udvalgte. Deres appel til “alle kvinder og piger på pladsen” skabte endnu mere larm og energi.

Showet var en del af deres “Greatest Hits” tour, og publikum blev ikke skuffet. Fra start til slut var energien høj, og duoen leverede præcist, hvad deres fans forventede: en aften fyldt med velkendte numre og et stort show. De mange effekter på storskærmene og de konstant skiftende lysdesigns holdt publikum fanget, selvom der ikke var meget nyt under solen. Det var som at træde ind i en tidslomme med deres klassikere, der stadig formår at begejstre folk i alle aldre.

Nik & Jay, Jelling Musikfestival
Foto: Lasse Lagoni

“Tusind tak fordi I giver alt hvad I har. Vi giver alt hvad vi har. Bare ikke op,” råbte de til den fyldte plads, og publikum svarede med jubel. Afslutningen på hovedsættet kom med “Novembervej”, hvor hele pladsen skrålede med, mens mobilernes blitz oplyste natten. Ekstranumrene “Lækker” og “En dag tilbage” blev fulgt op af “Magisk”, hvor hvid konfetti regnede ned over publikum og skabte en eventyrlig stemning.

Med fire bandmedlemmer på scenen leverede Nik & Jay en koncert, der både var nostalgisk og energisk, og sluttede aftenen af med en magisk atmosfære, som kun de kan skabe. Publikum forlod scenen med smil på læberne, fulde af minder og med lyden af deres yndlingssange i ørerne. For denne fejlfri optræden får de fem stjerner. 

Se alle billederne fra koncerten her.

Nik & Jay, Jelling Musikfestival
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her