Jacob Dinesen fortryller Jelling med charme og energi

Fra første øjeblik strålede Dinesen af energi og charme, hvilket straks smittede af på publikum. 

Jacob Dinesen indtog teltsscenen på Jelling Musikfestival klokken 21:40 med et brag. Et stort tæppe med hans navn dækkede scenen, og da det røg ned, stod Dinesen klar med sit band, bestående af fire bandmedlemmer og to sangerinder. 

Dinesen formåede at skabe en tæt kontakt med de fremmødte, som primært bestod af modne kvinder, der ikke kunne modstå hans karisma. Dette var i skarp kontrast til det unge publikum, der tidligere på aftenen havde fyldt teltscenen. Med et smil og glimt i øjet sang Dinesen direkte til publikum, og lysshowet understøttede koncertens dynamik på fornem vis.

Han åbnede koncerten med tre energiske numre, før han bød publikum velkommen og udtrykte sin taknemmelighed. Koncerten var præget af en afslappet atmosfære, hvor der ikke var noget pres, men snarere en fælles oplevelse af musikalsk glæde. Under det langsommere nummer “Into Your Arms” vuggede publikum med armene i vejret og sang med, hvilket skabte en smuk harmoni mellem kunstner og publikum, mens solen gik ned i horisonten.

Jacob Dinesen, Jelling Musik Festival, 240524
Foto: Jonas Brix Særkjær

Dinesen, som stammer fra Tønder, benyttede lejligheden til at spille en sang skrevet om sin hjemby, hvilket blev modtaget med stor entusiasme af publikum. Han skiftede flittigt guitar gennem koncerten, og både ham og hans korsangerinder fik lov til at shine på scenen. Særligt bemærkelsesværdigt var det, da en af korsangerne fik et solo-øjeblik, som virkelig fremhævede hendes talent.

Hans musikalske repertoire spænder bredt over flere genrer, og det blev tydeligt, at Dinesen har en stor tro på sig selv og sin musik. “Det føles godt det her Jelling,” udbrød han undervejs, og publikum var helt med på hans begejstring. Han bevægede sig blandt publikum, hvilket skabte en endnu mere intens forbindelse mellem ham og de fremmødte. Selv tekniske problemer, som en defekt mikrofon, håndterede han med ynde og charme, hvilket kun gjorde publikum endnu mere begejstret.

Jacob Dinesen, Jelling Musik Festival, 240524
Foto: Jonas Brix Særkjær

Et af Dinesens største hit “Roll With Me” blev modtaget med glæde og genkendelse, og den nye sang “Ready” blev fremført med lige så stor selvsikkerhed. Afslutningen på koncerten var et brag af musik og energi, hvor både Dinesen og hans band leverede en uforglemmelig performance. Publikum blev aktiveret til det sidste, og hele gruppen sluttede af med et fælles buk, der tydeliggjorde deres taknemmelighed og glæde over aftenens succes.

Jacob Dinesen formåede at levere en koncert, der ikke blot underholdt, men også rørte og forbandt publikum på en helt særlig måde. Hans evne til at kombinere musikalsk dygtighed med personlig nærvær gør ham til en unik kunstner, som man kun kan glæde sig til at opleve igen, og derfor får han fem stjerner. 

Se resten af billederne fra koncerten her!

Jacob Dinesen, Jelling Musik Festival, 240524
Foto: Jonas Brix Særkjær

 

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her