Lola Young, Tinderbox, 240622
Foto: Kasper Krupsdahl

Lola Young gav intimkoncert på Tinderbox

Læs bedømmelse0 stemmer
4

Fire minutter inden den britiske sangerinde Lola Young skulle starte sin koncert på Teltscenen, var der omkring 50 personer under teltdugen. Da koncerten startede, var det tal tættere på 100. 

Som koncerten skred frem, kom der langsomt flere og flere personer til. Man kan næsten kalde det en langsom udvikling. Samme udtryk kan man bruge til at beskrive koncerten med Lola Young. 

Sang efter sang blev 21-årig Lola Young bedre og bedre. Værst var det under koncertens første sang “So Sorry”, som bar præg af store lydudfordringer, hvor lyden i højttalerne skrattede, og mikrofon stoppede med at virke.

I virkeligheden var det ikke noget problem, for der var så få mennesker til koncerten, at brugen af mikrofon var unødvendig: man kunne høre hende uden. 

Anmeldelsen fortsætter under billedet.

Lola Young, Tinderbox, 240622
Foto: Kasper Krupsdahl

Tårnhøjt niveau 

Efter 35 minutter trådte Lola Young hen til keyboardet, hvor hun spillede og sang “Blue” og “None For You”. Her kunne man for alvor mærke det inderlige, ærlige popmusik, som hun formidler så skrøbeligt. 

Da koncerten nærmede sig sin afslutning, var det som om, at Lola Young blev bedst. Under “Dopamine”, “Fake” og “Blind Love” var vokalen skarp og charmen endnu vildere. Hendes engelske charme var måske også det, som talkshowvært James Corden kunne lide, da han inviterede hende ind at spille i sit show.

Fredag eftermiddag blev Tinderbox præsenteret for britisk soul, pop og R&B i et niveau så højt, at man kun man glæde sig til fremtiden.

Set-liste:

 1. So Sorry
 2. Annabels House
 3. Dreams (Fletwood Mac cover)
 4. After Midnight
 5. Blue
 6. None For You
 7. Pick Me Up
 8. Dopamine
 9. Fake
 10. Blind Love 
 11. 3rd of Jan
 12. What is it about me?
Lola Young, Tinderbox, 240622
Foto: Kasper Krupsdahl
Lola Young, Tinderbox, 240622
Læs bedømmelse0 stemmer
4