Saveus var i trance på NorthSide

Der er rendt meget vand igennem Aarhus Å siden 2008, hvor 15-årige Martin Hoberg Hedegaard vandt talentshowet X Factor. I dag er han en helt anden.

Nu er han er blevet 29 år og er frontfigur i projektet Saveus. Da han spillede på NorthSide i 2019, var det på en lille scene, men lørdag eftermiddag havde han fået en stor. Efter en time og 30 minutter er afgørelsen klar: Scenen er stadig for lille.

Under “Everchanging” og “Greatness or Madness” gik både publikum og bandet i fuldstændig symbiose til lyden af gospelpop af den bedste slag. Det var en folkefest uden lige.

Desværre satte lyden en stopper for Martins vokal, som flere gange faldt ud. Heldigvis kunne man stadig høre melodien.

Anmeldelsen fortsætter under billedet

Saveus, Northside, Northside 2022, NS22
Foto: Lasse Lagoni

Trancelignende tilstande

Selvom lyden af Saveus er forrygende, så var lyden til koncerten lang væk fra god. Under “Dark Vibrations” kunne højtalerne ikke følge med. De endte med at skratte flere gange, og ødelagde de flotte bombastiske omkvæd. Det samme gjorde sig gældende for MØ koncerten på samme scene.

Omvendt var lyden perfekt under ”Bloodmoney”, som er eksperimenterende og kreativ formuleret. Man bliver tom for ord, hver gang man hører den. Det samme gjorde sig gældende for det aarhusianske publikum, som en sjælden gang holdte deres kæft under en koncert. Tillykke med det.

Martin, og resten af bandet, har en guddommelig energi over sig. Han kontrollerede publikum som en Messiash, og under ”Levitate Me” og ”Himalaya” viste de, hvordan det skulle gøres.

Det er sjældent, at man oplever en energi som den Martin havde. Det virkede som om, at energien blev samlet og udløst på én gang. Selv ikke det brandvarme publikum kunne matche det.

Med croudsurfing og gospelpop fik Martin, og resten af bandet, skabt tranceligende tilstande til en af de varmeste koncerter på NorthSide.

Vil du se flere billeder af koncerten, kan du klikke lige HER!

Saveus, Northside, Northside 2022, NS22
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her