Jada, Northside, Northside 2022
Foto: Lasse Lagoni

Jada sang til hjerterne på NorthSide

Læs bedømmelse0 stemmer
4

Jada er i en liga for sig selv. Det står efter torsdagens koncert på NorthSide ganske klart.

 I det sekund hun begyndte at synge, blev der formet et kraftfelt omkring hende. Så kraftigt at alles opmærksomhed blev draget imod hende – og med god grund. 

Jada, der har det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, trådte ind på scenen selvsikker og iført en blå pelsede bikinitop, en nederdel med flæser, benvarmere og en sort læderjakke fik hun til tonerne af “Blow” gjort sin entré som en ægte badass. 

Det var først et godt stykke ind i koncertens anden sang “I’m Back”, at et smil på hendes læber var tydeligt. Smilet på mine læber forsvandt dog hurtigt, da “Clean Love” begyndte. Jeg vil vove at påstå, at sangen er en af Jadas bedste, men til koncerten blev den fremført forsimplet, legende og eksperimenterende. Det er en skam, når sangen i sig selv er så elegant og har så meget stil.

Anmeldelsen forsætter under billedet

Jada, Northside, Northside 2022
Foto: Lasse Lagoni

Jada lyder perfekt

Den energi som Jada tog med sig ind på scenen smittede af på den massive folkemængde med det samme. Med sin sprøde og fortrinlige stemme var det en fornøjelse, at høre hende på “Something To Say”, “Lonely” og “Air”. Sidstnævnte fik NorthSide også fornøjelsen af en danserutine.

Og netop rutinen kørte Jada torsdagens koncert ind på. Der var ikke noget særligt over torsdagens koncert. Den var god, men der var ikke dét element, som gør det perfekt. 

Da Poplish anmeldte Jadas koncert på Heartland den 31. maj 2019 skrev vi, at Jada sang så smukt og kraftigt, at selv de mindste hår på kroppen rejste sig. Det gør sig stadig gældende, og blev især bevist under “Not Alone” og “Keep Cool”, hvor hun gik blandt publikum samtidig med at lyde perfekt. 

Anmeldelsen forsætter under billedet

Jada, Northside, Northside 2022
Foto: Lasse Lagoni

 Siden debutsinglen ”Keep Cool” fra 2018 har Jada udgivet to albums med titlerne ”I Cry A Lot” fra 2019 og hendes nyeste album ”Elements”, som blev udgivet 27. maj i år. Med kun to albums i ryggen og en karriere der ikke er på mange år, er det en sjældenhed at opleve en artist som Jada. 

Under koncertens sidste sang ”Nudes” blev det for alvor bevist, at Jada har en tilstedeværelse, der ikke kan sammenlignes med andre. Hun har en energi, som ingen kan hamle op med. Hun er enestående.

Jada kan det hele. Næsten.

Vil du se flere af Lasse Lagonis billeder fra Jada koncerten, kan du klikke lige HER

Jada, Northside, Northside 2022
Foto: Lasse Lagoni
Jada, NorthSide, 020622
Jada fremførte torsdag eftermiddag en rigtig god koncert på NorthSide.
Læs bedømmelse0 stemmer
4