Jada ‘De Ville’ på Heartland var fantastisk

Sidste år spillede Jada på Prxjects Stage, men denne gang er hun blevet opgraderet til at spille på Highland Scenen. En scene hun indtog med bravur og selvsikkerhed, iført et outfit der mest af alt mindede om Cruella De Ville fra 101 Dalmatinere.

Allerede fra første nummer “Clean Love” sang Jada så smukt og kraftigt, at selv de mindste hår på kroppen rejste sig fra deres liggende position.

Jada har officielt kun udgivet tre sange, men alligevel har hun annonceret en danmarksturne i 2020. En turné der blandt andet får hende til Aalborg, Fredericia, Odense og Næstved. Turneen slutter af i Store Vega i København den 8. februar.

Spørgsmålet er bare, om man kan vente så lang tid med at se Jada igen? For jeg tror, at alle har brug for at se Jada optræde, da hun bringer en god ny energi til den unge, danske musikscene. Med kraftfulde sange som “Sure”, “Not Alone” og “With You” tryllebandt hun det propfyldte område omkring Highland med et imponerende lysshow, kæmpe tilstedeværelse på scenen og en fantastisk stemme.

Jada, Heartland Festival, Highland Stage
Foto: Kent Rasmussen

Jada kunne have fortsat

Uden lige fortsatte Jada med at imponere. Med sangen “One Last Time” beviste hun, at hendes vokal er en af de bedste i Danmark. Og nemlig en af de bedste er den perfekte måde at beskrive Jada på. Hun har et band, som overgår sig selv ved hvert nummer, korpiger der var dygtige, et lysshow der blot satte prikken over i’et, når Jada slyngede den ene imponerende sang ud efter den anden.

Da koncerten desværre lakkede mod enden, spillede Jada hendes største hit “Lonely”, og til stor ærgrelse for publikummet så var dette koncertens sidste sang.

Jadas koncert ved Highland Stage på Heartland Festival, var den bedste koncert Poplish indtil nu havde oplevet. Det eneste problem var, at koncerten var for kort. Koncerten kunne have fortsat i 30 minutter uden det ville gøre noget som helst.

Jada, Heartland Festival, Highland Stage
Foto: Kent Rasmussen

Har du lyst til at se hvordan Jadas outfit så ud fra flere vinkler, så kan du se Kents fede billeder lige HER!

 

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her