40 års jubilæum: Danmarks Smukkeste Koncert Vol. 3

I anledning af Smukfests 40 års jubilæum, har festivalen samlet de største danske hits og smidt dem sammen til en kæmpe sing-a-long-fest.

Der var ikke mange ledige pladser da Danmarks Smukkeste Koncert Vol. 3 gik i gang på Bøgescenerne til Smukfest. Et lineup af 24 forskellige artister var smækket sammen, hvor hver og en skulle synge et af deres største hits. Et arrangement, der i anledning af Smukfests 40 års jubilæum skulle fejre kærligheden til musikken, festivalen og publikum.

Det var en fantastisk stemning, der havde bredt sig blandt Bøgeskovens publikum – ja, hele Bøgeskoven var stimlet sammen for at opleve de 24 artister.

Danmarks smukkeste koncert vol.3, Smukfest, Bøgescenerne, 070819
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Fabelagtig fællessang

Det var den folkekære sanger Sebastian, der lagde ud, med sangen ‘Du Er Ikke Alene’. Selvom Sebastian er ved at være en ældre herre, så fejler hans guitarspil absolut ingenting. Der var dømt fællessang for alle pengene, og man kunne sikkert høre publikum flere kilometer væk.

Fællessangen fortsatte da Sneakers indtog scenen. Det var en utrolig oplagt forsanger, Sanne Salomonsen, der indtog scenen, og med sangen “Woodoo” var hun sammen med The Antonelli Orchestra et utroligt godt match.

Ray Dee Ohh var fabelagtige med “Jeg Vil La’ Lyset Brænde”, hvor publikum var ellevilde. De ville ikke stoppe efterfølgende.

Danmarks smukkeste koncert vol.3, Smukfest, Bøgescenerne, 070819
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

For meget tid på mumlen og drejen

Der blev brugt lang tid på at få drejet scenen samt sende kunstnere ind og ud, hvilket er fuldt forståeligt, men det ødelagde det ellers fine flow, som virkelig fik gang i publikum.

Blandt andet da det var TV-2’s tur, blev seerne mødt af et syn af tomme instrumenter og et TV-2 logo på væggen, da scenen drejede rundt. Lidt efter gik bandet på med ‘Rigtige Mænd’.

Samtidig gik der for meget mumleri i den, da konferencieren Søren Rislund skulle underholde i de lidt for lange pauser. “Har I lyst til at kramme mens scenen kører?” fik Rislund smidt ud. “Kom nu bare med noget musik istedet.” blev der sagt nede blandt publikum – og det var der nok flere, der syntes.

Alt i alt var det lidt en rutsjebanetur – Når det var kedeligt, var det virkelig kedeligt. når det var fedt, var det virkelig fedt.

Danmarks smukkeste koncert vol.3, Smukfest, Bøgescenerne, 070819
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Vil du se flere af Mathias’ billeder fra den næsten tre timers lange koncert, så kan du klikke lige HER!

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her