Skindred – De er skøre, de briter!

Skindred har haft mange vanvittige albums indtil nu. Derfor skal vi være glade for endelig at få besøg af dem på Copenhell. De aflyste deres koncert i 2018, og blev afløst af et veloplagt MØL, der svævede ud over scenekanten. Nu-metallens flagskib fristes man til at kalde dem, og på Copenhell viste de hvad de er lavet af.

Ren tåbelighed og skræmmende, god gøgl lyder som en underholdende cocktail, og her er de walisiske Skindred leveringsdygtige i et godt show og en kærlig omgang moshpit. Der er ingen fine fornemmelser i deres uhellige miks af rap, reggae og tonsertung metal. Skindred er ikke andet end glimrende underholdning, hvor man kan mærke, hvor meget musikken betyder for dem. Det er fyldt med henvisninger til The Prodigy, hvor vi fik os en fin portion fællessang til ‘Out of Space’, Fresh Prince Will Smith og en hel masse andet god old school musik, men mest af alt er det båret frem af en kompromisløs attitude.

Skindred bliver aldrig stor musisk kvalitet, men det er fandme sejt. Med en herlig stilsikker fremtræden, kommer Mr. Webbe til at levere en led vokal, men det er først og fremmest som indpisker, hvor publikum aldrig får lov til at stå stille. “Wave your hands”, kommer det ubønhørligt fra scenen, hver gang der opstår en mulighed for det. Det er en eksplosion af energi, hvor man kun kan være begejstret for det nærvær som er til stede i bandets udtryk. Det er rendyrket punk, bare mere melodisk.

Smæk mig over skærmen med en gang Ragga-punk.

Skindred er en uhellig hybrid af metal, punk, funk, ska og reggae og det burde ikke virke. Men det gør det. Benji Webbe er en showmand, der har styr på et publikum og med en tung udgave af ‘Machine’ var der alt hvad man kunne ønske sig.

Derfor stod ‘Kill the Power’ også som det bedste nummer på dagen, hvor også ‘That’s My Jam’ var fremragende. Jeg kommer aldrig til at skam høre dem på plade, men det er en fornøjelse live.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Jonas Uri
Jonas Uri
Amatørmusiker og begejstret musiklytter gennem mere end 15 år. Hvis det har en rytme er jeg glad, hvis den er synkoperet, er jeg gladere. Spiller selv pop til rock. Hører rock til meget mørk metal. \m/

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her