Specktors, Smukfest, Sherwood, Smuk17
Foto: Kim Leland

Specktors – Intim søndagsfest

Med dansevenlige hits fik Specktors sparket energien tilbage i de sidste gæster, der stadig ville feste på Smukfest.

Det er et utaknemmeligt tidspunkt at spille på; søndag 19.30 på Sherwood-scenen på Smukfest. Men Specktors tog kampen op sammen med de enkelte fremmødte, der ikke har taget flugten hjem til roen efter en uges fest i skoven eller stod til fællessang hos Mads Langer.

Med det dansevenlige nummer “Life” kom JonasForFanden og Wanr dansende ind fra venstre. Selvom pladsen foran scenen nærmest var tom, var de taknemmelige for, at der overhovedet var nogen med energi tilbage på pladsen, som Wanr udtrykte det. “Vi troede, vi skulle stå her alene”.

Med et miks af ældre numre som “Boss” og JonasForFandens solotrack “Nar” fik drengene rystet de værste tømmermænd af Smuklingerne, som især var i gear til fællessang under Specktors seneste udspil, “Ferie”, der er et passende track til den svigtende, danske sommer.

Især Wanr var i godt humør og talte meget ud til publikum – også under sangene. Energien, de fik tilbage, havde de vist slet ikke regnet med. Selv kastede de deres lange, tynde kroppe rundt på scenen og havde selv den største fest til numre som “Kommet For At Danse”, “Fuck Mig” og “Ejer Det”, sidstnævnte indspillet sammen med Kato og Djämes Braun.

På setlisten var også numrene “Speckno” og “Fem Drenge I En Lille Bil” fra EP’en “Speckno”, som blev til i et samarbejde med Nonsens i 2015. Samme sommer spillede alle fem en koncert på Bøgescenerne en solrig fredag eftermiddag. Her var fremmødet lige så tyndt, men energiniveauet lige så højt. JonasForFanden og Wanr skal have en stor klapsalve for at kunne spille alle scener op uanset størrelse – og så håber jeg personligt, at der snart bliver plads til dem en sen aften i P3-Teltet, hvor de helt klart ville kunne trække flere mennesker og skabe den fest, de har potentiale til.

Specktors, Smukfest, Sherwood, Smuk17
Foto: Kim Leland