Ida Corr, Godset
Foto: Lasse Lagoni

Ida Corr – Ny single om flygtig kærlighed ude nu

I kølvandet på et år, der blev kickstartet af en medvirken i Toppen af Poppen, diverse TV optrædner og en fuld booket tourkalender er Ida Corr nu klar til at udgive den spritnye single The Morning After under årets Smukfest. 

Ida Corr har brugt det meste af 2017 på at tournere rundt i det danske land og pt er hun midt i sin omfattende sommertour, som tager hende rundt på rigtig mange af landets festivaller. Modtagelsen derude har været intet mindre end fantastisk:

”2017 har været et fantastisk live år indtil videre. Jeg har spillet hele min forårstour på udsolgte venues foran et skønt, dedikeret publikum, og har haft et helt vildt fedt band i ryggen. Sommeren er i gang nu og jeg skal spille alle mulige fantastiske festivaler sammen med mit band! Det glæder jeg mig helt vildt til” fortæller Ida Corr.

Men midt i al live-musikken fandt hun tid til at skrive ny musik, og Ida Corr er nu klar til at udgive sangen The Morning After, som udkommer d. 10 August, samme dag som sangerinden giver koncert på årets Smukfest Festival i Skanderborg.

Sangen handler om at vågne op dagen efter man har spenderet en kærligheds nat med et andet menneske. I dette tilfælde en person man godt ved ikke er god for én, men som man i momentet ikke kunne modstå.  Man forsikrer sig selv og den anden om, at ligegyldigt, hvor smuk natten bliver, vil man stadig ikke være “deres” næste morgen.

Ida har komponeret The Morning After i sit køkken og fortæller om inspirationen til den:

Min kæreste og jeg var lige gået fra hinanden og klarede det faktisk rigtigt godt, men jeg var meget fokuseret på, hvor sårbart alting er i en sådan periode, hvor tvivl, utryghed og store følelser virkelig spiller ind! Og hvor mange der søger tryghed ved lige præcis at gå tilbage til det velkendte, til parforholdet, for netop ikke at stå i det utrygge. Dog velvidende at når solen står op, har intet ændret sig, samme problemer, samme mennesker”.

Efter det første udkast var skrevet fik produceren Alfred Thomas lov til at fortolke sangen og har tilført den en friskhed og ungdommelig følelse som ifølge Ida Corr klæder sangens poppede og lidt naive melodiunivers. Efterfølgende kom den i hænderne på Lasse Baunkilde og Simon Luth, som begge er en fast del af Ida’s band, og de har tilført flere organiske lyde og instrumenter, som er en god modvægt til sangens producerede part.

Og at udgivelsen kommer i forbindelse med en festival er ikke helt tilfældig: Ida Corr og hendes band har gennem sommeren spillet The Morning After, som en del af deres live-set og derfor giver det kun mening at slå krølle på en fantastisk toursommer med en ny udgivelse. Men det er samtidigt også startskuddet for Ida Corrs store efterår, der byder på både flere shows og mere ny musik.

 

Lyt til The Morning After her

Pressebillede kan hentes her

Følg Ida Corr: Facebook  // @idacorr

 

Kommende tourdatoer:

21/09 – Bremen,  København

29/09 – Musikkens Hus, Aalborg (Udsolgt)

30/09 – Musikkens Hus, Aalborg (Udsolgt)

06/10 – Messecenter Herning, Herning

07/10 – Musikhuset, Aarhus (Udsolgt)