Noname – Bragte sommeren til Roskilde Festival

Det var i øsende regnvejr, da Noname indtog Apollo på dette års Roskilde Festival, og selvom regnen silede ned, formåede Noname at bringe sommervibes til Roskilde. 

Der har ikke været meget sommervejr over dette års Roskilde Festival, men da Noname tidligere i dag indtog Apollo scenen, lykkedes det hende alligevel at hive sommeren med.

Noname indtog fra første øjeblik Apollo, og folk dansede fra første øjeblik med til hendes bassede RnB-toner. Fatimah Warner, som er hendes borgerlige navn, prøvede fra start til slut at inddrage publikum, og det lykkedes hende da også nogenlunde, til trods for at det kun var et fåtal af koncertgængerne, der lod til at kunne hendes tekster.

Det forhindrede dog ikke resten af publikum i at prøve at synge med, og fra tid til anden lykkedes det Noname at hive nogle ord ud af publikum. Til trods for, at kun et fåtal af publikum kunne hendes tekster, så virkede hun godt tilfreds med at stå oppe på scenen. Der blev i hvert fald proklameret et utal af gange, at hun virkelig elskede publikum. Og kærligheden var helt sikkert gengældt.

Hele koncerten igennem stod folk og svajede med, og da sidste sang var blevet spillet, og Noname plus band havde forladt scenen, stod publikum i optil fem minutter efter og råbte på ekstranummer. Det lykkedes desværre ikke for dem, at få den amerikanskfødte sangerinde tilbage på scenen, hvilket jeg personligt syntes, var en smule ringe.

Det ændrede dog ikke på, at Noname på Apollo leverede en glimrende koncert, hvor kærlighed, dans og dejlig musik strømmede ud over publikum, og fik dem til at glemme det forfærdelige regnvejr.

Noname, Roskilde Festival, RF17, Apollo
Foto: Lasse Lagoni

Se hele galleriet fra koncerten HER.

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Emil Lohse
Emil Lohse
Halv introvert koncertgænger 50 % af tiden, og hoppende, skrålende og dansende koncertgænger de resterende 50 % af tiden. - Forkærlighed for Elektronisk, Pop, Rap og RnB, men hører i bund og grund alle former for musik.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her