Nas, Roskilde Festival, RF17, Orange
Foto: Lasse Lagoni

Nas – Hitparade på Roskide Festival

Nasty Nas leverede varen, da han indtog Orange Scene natten til fredag. 

Natten til fredag stod i hiphoppens tegn, da Nasty Nas overtog mikrofonen. Fra første sekund var der fuld damp på kedlerne, og den New York baserede rapper leverede fra ende til anden en god koncert, om end den virkede en smule indstuderet.

Frygten, for at manden ville falde igennem, viste sig heldigvis at være fuldkommen ubegrundet, for Nas behøvede ikke mere end sig selv og en mikrofon for at skabe en fest for publikum ved Orange Scene.

Det melodiske fungerede perfekt, og Nas catchy omkvæder blev rappet, skrålet og skreget udover Orange Scene af såvel publikum som af rapperen selv. Koncerten var dog ikke helt pletfri, og om det var, fordi der var for mange hits og for lidt tid vides ikke, men flere af numrene virkede, som om de aldrig fik lov at komme til deres fulde ret. Desuden virkede showet fra tid til anden en smule for indstuderet, hvilket tog en lidt af charmen.

Om end det var en smule for indstuderet, så føltes den time Nas spillede desværre alt for kort. Publikum havde en fest, og selvom klokken var to om natten, og det silede ned, stod næsten alle koncerten igennem for at give Nas det bifald, han fortjente.

Alt i alt leverede Nas en god præstation på Orange Scene, og publikum virkede da også til at nyde hans koncert.

Nas, Roskilde Festival, RF17, Orange
Foto: Lasse Lagoni

Se alle de fede billeder fra koncerten HER.