Farveblind, Roskilde Festival, Countdown, RF17
Foto: Lasse Lagoni

Farveblind – Satte gang i bentøjet

Farveblind satte ild i futterne, da de gæstede Roskilde Festival tirsdag eftermiddag.

Det var lige på og hårdt, da Farveblind startede deres koncert på Countdown. Fra første minut sprang duo’ens aggressive, hårdt pumpende melodier ud fra højtalerne, og satte gang i bentøjet hos publikum.

De nordjyske gutter lagde ud med nummeret “Wasteful talk” og derefter tog det fart. Hurtigere og hårdere blev lydene presset ud over publikum imens, de gav den gas. Bas og trommer flød sammen og skabte melodier, der fik benene til at trampe med.

Nummererne overlappede og kompenserede hinanden godt, og det virkede

Farveblind virker som et band, der kan nå længere, end det er nu, men det er ikke en form for musik, som vi ikke har hørt før. Til trods for at nogle vil finde dem kedelige, så gjorde Farveblind en god figur, med en sætliste, der overlappede godt, og med fed energi, der fik folk i gang.

Farveblind gav alt, hvad de havde, og det virkede til, at det var perfekt for det dansende publikum. Drengene  tydeligvis høje på publikums engagement drev koncerten ud i yderligere et par ekstranumre og sluttede smilene og hovedrystende af.

Farveblinds koncert på Countdown var en opløftende oplevelse, og selvom Farveblind ikke har opfundet den dybe tallerken, så har de et godt koncept, der sætter gang i dansetøjet på publikum.

Farveblind, Roskilde Festival, Countdown, RF17
Foto: Lasse Lagoni

Se alle Lasses fede billeder fra koncerten HER.