IRAH, Roskilde Festival, Countdown, RF17
Foto: Lasse Lagoni

IRAH – Satte sig på showet fra første sekund

Irah imponerede stort, da de gæstede Roskilde Festivals Countdown scene. 

Publikum stod ventende i spænding, da Irah tidligere på dagen optrådte på Countdown. En cirka ti minutter lang intro startede bandets flotte show et modigt træk fra bandet. Det virkede dog til, at det gav pote. Og de få der endnu var i tvivl, om de skulle gå eller blive efter introen fandt lynhurtigt ud af det, da Stine Grøns klare stemme trængte ud igennem højtalerne.

Den flotte lyse stemme blev bakket op af voldsomme lyde, hvilket skabte et enormt flot musikalsk udtryk. Sang og melodi satte tilsammen publikum i en trancelignende tilstand, og efter den halvunderlige start rokkede folk med til det drømmende popmusik.

Irah formåede at fastholde folk i deres imponerende lydmæssige univers, og især sangenes diversitet i både lyd og tempo hjalp med til, at det aldrig blev kedeligt.

Skal der findes et kritikpunkt til koncerten, bliver det, at bandet skullet have spillet om aftenen. Det ellers flotte lysshow kom absolut ikke til fulde midt på den solskinsrige dag, og det ville have givet bandet trancelignende univers en ekstra dimension.

Irah står klart, som en af de bedste koncerter i warm up dagene på dette års Roskilde Festival, og er du til drømmende, trancelignende popmusik, så er Irah et godt bud på din næste koncert. Dagens koncert blev glimrende leveret, og det drømmende univers ramte folk som en pil i hjertet.

IRAH, Roskilde Festival, Countdown, RF17
Foto: Lasse Lagoni

Se hele galleriet fra koncerten HER.