Altar Bridge
Foto: Sebastian Dammark

Alter Bridge – Rocken spiller stadig

Fredag aften var det tid til at få en ordentlig omgang rock, hvor hele programmet var fyldt med klassisk, høj og forrygende musik på Copenhell.

Alter Bridge havde fået æren af at fylde den store scene op, og selv med det halvskidte vejr, som har plaget festivalen i år, så var publikum mødt talstærkt op, for at give den gas sammen med de fire gutter fra Florida.

Det giver sjældent anledning til de store problemer, når man udsættes for en gedigen omgang rock og denne dag var ingen undtagelse. Tonerne fra “Come to Life” som efterhånden har fået 10-års jubilæum virker stadig dugfrisk på denne dag i helvede.

Myles Kennedys stemme er på dagen helt oppe og ringe, og der bliver sat i gang i en masse kasten med hovederne, og vanen tro bliver der da også troligt kastet djævlehorn efter scenen, hvor Mark Tremonti gang på gang laver en opvisning i hvor dejligt det er når guitaren spiller på 11.

Tak for sidst, men det her var bedre

Tremonti besøgte Copenhell sidste år med sit soloprojekt, men det var uden tvivl en noget større oplevelse at se ham med sit “rigtige” band. Guitarekvilibrisme er fantastisk at se og høre på, men det skal altså også pakkes ind i en solid pakke af god vokal, tung bas og en ordentlig omgang attitude.

Dette behersker Alter Bridge til fulde, og deres hard rock er aldeles befriende, hvor der bliver givet fuld gas hele vejen. Jeg var velunderholdt under hele showet, på trods af at jeg havde haft en sund skepsis over, hvorvidt hard rockens indtog på Copenhell var passende.

Det var en gennemført koncert fra start til slut, hvor musikken var det eneste, som bandet koncentrede sig om. Desværre fik man lidt fornemmelsen af at showet kørte på rutinen, da vi var halvvejs igennem, og det blev aldrig en oplevelse som satte sit aftryk i hukommelsen. Alligevel, så skal det siges at “Rise Today” var en fantastisk afslutning, hvor der blev givet alt hvad man kunne ønske sig.

Altar Bridge
Foto: Sebastian Dammark

Se Sebastians billeder fra koncerten HER.