Tove Lo – Tak til Tove-pigen

Tove Lo gav Tinderbox en på opleveren, da hun åbnede Blå Scene på dette års festival. Koncerten var en gennemført fest, og en fest der vil stå klart i hukommelse, når festen i Tusindårsskoven går på hæld. 

At skulle åbne en scene, den første dag på en festival, kan i sig selv være lidt af en prøvelse.

Generelt kan tidlige koncerter på festivaler godt lide under, at publikum endnu ikke er klar til at feste.
Hvis det på noget tidspunkt havde været tilfældet, foran Blå Scene på Tinderbox, så nåede hverken jeg eller Tove Lo, at opfange det.

For den svenske charmetrold sparkede for alvor Tinderbox 2017 i gang med True Disaster, fra hendes seneste album Lady Wood. Men ærligt talt, så kunne have valgt et hvilket som helst andet nummer. For som det så ofte gør sig gældende med koncerter, og i særdeleshed festivaler, så er energien altafgørende. Og den havde Tove taget med sig over sundet. Hendes charme og tilstedeværende nærvær gjorde også, at publikum hurtigt gav sig hen til hende.

Tove Lo er svensker, og hun satte en TYK streg under hvorfor så mange mænd, og for den sags skyld også kvinder, altid ser de svenske flicka som noget af det skønneste, der betræder denne jord.

Sex 

Og vi kan lige så godt tage den, for det skal handle lidt om sex.
Nu skal jeg heller ikke lyde som en lummer gammel mand, på 24 somre, men sex er en del af Tove Lo, og hendes performance. Det kommer man ikke udenom, og så skal man heller ikke lægge mere i det. Det var skønt, alle nød det – også den ældre herre, der kiggede nervøst på sin kone, når der blev grindet på scenen.

Tilbage til musikken. Tilbage til festen. Tilbage til succesen.

For det var en succes. Det var et festivalsæt der var skruet gedigent godt sammen. De var der alle sammen, hitsene, hvilket for manges vedkomne altid er et succeskriterie. Der er ikke blevet tænkt i at gøre noget avantgarde, der skal bare festes. Hvilket jeg nok normalt ville have kritiseret, men det gør jeg ikke – og det skal jeg ikke. For det var lige præcis som det skulle være, på sådan en torsdag eftermiddag her.

Hvis jeg skal fremhæve nogle numre, der gjorde det ekstra godt. Så er det faktisk hitsene. Selvom energiniveauet var tårnhøjt koncerten igennem, så gav publikum hende noget ekstra under netop numre som Say It, Cool Girl, Talking Body og afslutningsnummeret Habits.

Tinderbox er i gang, og der skal lyde et tak til Tove Lo. Det var en formidabel fest.

Så tak til Tove-pigen.

Tove Lo, Tinderbox, Blue Stage, TB17
Foto: Lasse Lagoni

Se Lasses fede billeder fra koncerten HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
André Majlund
André Majlund
Pjattet med lange gåture langs stranden, og så brygger jeg mine egne løgnehistorier. Ellers kan jeg godt lide musik lavet over dåseøl og tonsvis af høje femmere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her