Gulddreng – #Nemt

Ikke så langt fra hjemstavnen Vejle kørte Guldtoget igennem med 180 i timen, da han spillede natten til torsdag på årets Jelling Musikfestival.

Med lidt ny musik i tasken og masser af kæphøjhed leverede Gulddreng en koncert på rutinen foran det ekstremt begejstrede publikum.

Under Teltscenens dug var der allerede overproppet med mennesker en halv time før koncertstart, og da musikken begyndte at spille 00:30 væltede det stadig ind med folk.

Udover at have taget sit band og den famøse DJ Guldsmed med, havde Gulddreng også masser af kæphøjhed med. I et nyt nummer, han spillede, lød teksten blandt andet “Treo kaldte Gulddreng så sidste år/Nu står jeg her, hvordan synes du selv, det går” med henvisning til anmeldelser fra Ekstra Bladets Thomas Treo.

Derudover kørte Gulddreng meget på, at han selv er kommet på Jelling Musikfestival, siden han var 15, at han var på hjemmebane, og at han følte sig hjemme i lokalområdet. Således begyndte han også at postulere:

“Jelling! Hvis I vælger mig som jeres leder, så lover jeg, at VB (Vejle Boldklub, red.) kommer i SAS-ligaen (Superligaen, red.) igen!”

“Jelling! Hvis I vælger mig som jeres leder, så lover jeg, at Blak aldrig får et numner 1-hit igen!”

Så den unge herre var altså på krigsstien og fyldt med shade mod menneskerne omkring ham i branchen.

Højdepunktet for koncerten var den seneste single, “Censor”, hvor de mange unge mennesker, som lige nu står midt i eksamensræs, fik en puster og kunne synge med på, at de nok får 12, når Gulddreng er deres censor.

Der var ikke meget nyt, der blev bragt til bordet, siden vi så den unge herre i Vega i januar. Ikke engang hans julenummer var pillet ud af setlisten her i slutningen af maj måned. Men så længe, man tjener penge og fylder sale og telte, så er det vel også ligemeget, ikke?

Gulddreng, Jelling Musikfestival, Teltscenen, Jelling17
Foto: Lasse Lagoni

Se alle Lasses billeder HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her