Gulddreng, Jelling Musikfestival, Teltscenen, Jelling17
Foto: Lasse Lagoni

Gulddreng – #Nemt

Ikke så langt fra hjemstavnen Vejle kørte Guldtoget igennem med 180 i timen, da han spillede natten til torsdag på årets Jelling Musikfestival.

Med lidt ny musik i tasken og masser af kæphøjhed leverede Gulddreng en koncert på rutinen foran det ekstremt begejstrede publikum.

Under Teltscenens dug var der allerede overproppet med mennesker en halv time før koncertstart, og da musikken begyndte at spille 00:30 væltede det stadig ind med folk.

Udover at have taget sit band og den famøse DJ Guldsmed med, havde Gulddreng også masser af kæphøjhed med. I et nyt nummer, han spillede, lød teksten blandt andet “Treo kaldte Gulddreng så sidste år/Nu står jeg her, hvordan synes du selv, det går” med henvisning til anmeldelser fra Ekstra Bladets Thomas Treo.

Derudover kørte Gulddreng meget på, at han selv er kommet på Jelling Musikfestival, siden han var 15, at han var på hjemmebane, og at han følte sig hjemme i lokalområdet. Således begyndte han også at postulere:

“Jelling! Hvis I vælger mig som jeres leder, så lover jeg, at VB (Vejle Boldklub, red.) kommer i SAS-ligaen (Superligaen, red.) igen!”

“Jelling! Hvis I vælger mig som jeres leder, så lover jeg, at Blak aldrig får et numner 1-hit igen!”

Så den unge herre var altså på krigsstien og fyldt med shade mod menneskerne omkring ham i branchen.

Højdepunktet for koncerten var den seneste single, “Censor”, hvor de mange unge mennesker, som lige nu står midt i eksamensræs, fik en puster og kunne synge med på, at de nok får 12, når Gulddreng er deres censor.

Der var ikke meget nyt, der blev bragt til bordet, siden vi så den unge herre i Vega i januar. Ikke engang hans julenummer var pillet ud af setlisten her i slutningen af maj måned. Men så længe, man tjener penge og fylder sale og telte, så er det vel også ligemeget, ikke?

Gulddreng, Jelling Musikfestival, Teltscenen, Jelling17
Foto: Lasse Lagoni

Se alle Lasses billeder HER.