Slowes, SPOT Festival, Aarhus Volume, SPOT17
Foto: Lasse Lagoni

SLOWES – dans og kærlighed på SPOT17

Med 25 minutters forsinkelse og tre kasser øl fik SLOWES spillet op til kærlighedsfest på SPOT Festival 2017.

SLOWES er kombinationen af Jack Kilburns sprøde vokal og Anders Hamanns tunge rytmer. På dette års SPOT Festival spillede de en koncert som skabte en følelse af at være til fest og bruge hele aftenen på at kigge en sød person dybt i øjnene.

SLOWES spillede på Aarhus Volume, som er den gratis scene ved Godsbanen. De kæmpede med tekniske problemer da de egentlig skulle spille, så i stedet smed de tre kasser øl midt på pladsen som undskyldning for at være forsinkede.

Efter 25 minutters ventetid og en kold dåseøl var forventningerne til SLOWES også høje. De åbnede med sød attitude og drømme pop uden sammenligning. Sangene var fyldt med kærlighedserklæringer til smukke piger og egnede sig godt til en lille dans.

Bar sig selv

SLOWES formåede meget flot at bære sig selv og deres tunge kærligheds pop, noget ikke mange formår nu om dage. Det var dog ikke pop i dets Medina og Christopher forstand, men mere intelligent indiepop med noget på hjerte.

Bandet skabte i sig selv et eksperimenterende lydbillede med synth og keys, og de tunge trommerytmer og til trods for stadigt tekniske problemer under koncerten formåede de at få de fleste publikummer til at føle sig lidt forelskede.

SLOWES som er relativt nye skud på festival stammen spillede op til sjælet dans og når de engang kommer ud med mere materiale er jeg sikker på de også spiller op til sang. SLOWES var og er en fantastisk sammensætning af drømme og kærlighed, tilsat lækker lyd og flot sang.

Koldt og kort

Desværre var vejret ikke helt med SLOWES, mange stod og små frøs eller tog en ekstra trøje på, og det betød desværre også at publikum ikke helt lod sig overvinde af SLOWES.

De formåede dog også at fange nogle ind med spændende numre, hvor de eksperimenterede med nogle forud indspillede lydbilleder og trommerne også fik lov til virkelig at markere sig.

Overordnet set var SLOWES koldt, kort og godt. SLOWES spillede en virkelig nærværende koncert, hvor publikum ikke helt var med. Bandet har en drømmende lyd med deres kærlighedserklæringer og jeg er helt sikker på at det ikke er det sidste vi har hørt og set fra SLOWES.

Slowes, SPOT Festival, Aarhus Volume, SPOT17
Foto: Lasse Lagoni

Se hele galleriet fra koncerten HER.