AC/DC – Old boys still rock!

Søndag den 12. juni blæste AC/DC Ceres Park igennem, dog var Brian Johnson fraværende og erstattet af Axl Rose. Mange frygtede denne blanding og tænkte, at andre såsom den australske forsanger af Airbourne, Joel O’Keeffe ville have været et bedre valg.

Efter at have stået ca. halvanden time i kø kom man endelig ind, og det store hav af mennesker ventede i spænding nede foran scenen og oppe på tribunerne, det var nærmest ikke til at skubbe sig rundt for alle de mange AC/DC-fans, der både var klædt ud eller iført AC/DC-T-shirts.

AC/DC
Foto: Nikolaj Steen Gangelhoff Kjeldsen

Der gik ikke lang tid gør AC/DC gik på og fyrede den af fra starten, og frygten for, at Axl Rose ikke kunne leve op til Brian Johnson, forsvandt straks! Det er ikke sikkert, at han var lige så god, hvis han havde siddet ned, som han gjorde i starten af touren, da han havde brækket benet; men her var han frisk, selvom han havde skinne på benet og lavede de samme fede moves som i sine unge dage.
Den let provokerede Axl kom også lidt frem, da der en enkelt gang blev smidt øl op på scenen, og han udbrød:”Don’t do something stupid.”

AC/DC leverede et sindssygt flot sceneshow med fede lyseffekter, skærme der selvfølgelig viste bandet og en gang imellem ild, klenodier og andre fede animationer. Angus Young lavede en fed guitar solo og stod på en platform, hvorefter den blev hejst op. Det var sindssygt, at se hvor godt koordineret lys, kanoner og skærme var med musikken.

Angus Young der efterhånden er oppe i årene endte selvfølgelig ud i en guitarsolo med en masse chicken walk, og hver gang publikum troede den gamle mand ikke kunne mere, fortsatte han og beviste, at han ikke er en helt normal ældre herre: han gav en solo på ca. 15 minutter, hvor han fes rundt på den store scene og endte endda med at lave ”The spasm” som han er kendt for.

Jeg havde virkelig frygtet, at denne aften ville være en fiasko, specielt efter jeg tjekkede op på Axl og hans sangstemme i nogle videoer fra 2015, men den frygt blev gjort til skamme, hvilket jeg var utroligt glad for. Aftenen endte med sangen For those about to rock og saluterede med hele 12 kanoner, der blev fyret af.

AC/DC, Ceres Park
Foto: Sebastian Dammark

Se alle Sebastians billeder fra koncerten HER

Følg Poplish på Facebook HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nikolaj Steen Gangelhoff Kjeldsen
Nikolaj Steen Gangelhoff Kjeldsen
Født og opvokset i Strandhuse, Kolding. Blev tidligt et rockhoved, og er det stadig!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

De gamle drenge kan stadig og viser, at man kun er så gammel, som man selv føler!AC/DC - Old boys still rock!