Shy Shy Shy

Shy shy shy – Livesession af ‘Making a Fool’

Shy shy shy har ikke ladet høre fra sig siden udgivelsen af deres debut -EP ‘Love Songs ‘ i november 2015. Nu er de klar med en live-video af deres kommende single ‘Making a Fool’.

Videoen er optaget i en baghave i Faxe Ladeplads og emmer af provinsidyl og sommer. De to hovedpersoner bliver akkompagneret af deres trofaste liveband, som hver især stråler om kap i deres mønstrede sommerskjorter.

Sangen ‘Making a Fool’ handler om at ville gøre et godt indtryk på en anden person, men at være så ivrig efter det, at man ender med at gøre det stik modsatte. Sangen adskiller sig fra duoens forrige udspil, da det er Simon alene, der er i fokus som vokalist. Astrid er dog stadig trofast ved hans side med bongotrommer og korvokal.

Nummeret er endnu ikke udgivet som studie-indspilning, men bliver førstesinglen til bandets debutplade, som er sat til at udkomme i starten af 2017.

Shy shy shy opstod i 2014 som et produkt af et mangeårigt venskab og solidt sangskrivningspartnerskab mellem Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard. Deres første single ‘Do Not Ask’ fandt hurtigt vej til DR-kanalen P6 BEAT, som tog ”fløjtesangen” til sig og satte den i rotation. Det samme gjaldt de to efterfølgende singler ‘In the Palm Of My Hand’ og ‘Soft & Hard’.

Bandet har allerede haft et travlt forår med optrædener på bl.a. SPOT festival og XpoNorth i Skotland. De næste stop er:

Skuespilhuset, Kbh. d. 24. juni
Roskilde Festival d. 27. juni
MS Dockville, Hamborg d. 19/20. august

Følg Shy shy shy på Facebook HER.

Husk også at følge Poplish på Facebook HER.