Christopher – Teenageidolet der blev allemandseje

Christophers forvandling fra teenagepigernes besættelse til hele Danmarks popprins er komplet. På Jelling Musikfestival var der også voksne at spotte bag kaskaderne af skrigende tøser.

www.GIFCreator.me_D37wxI

Turen fra ungt stjerneskud til etableret sanger var ikke lang fra Christopher, men til gengæld har det været svært at ryste teenage-idol-renoméet af. Af dømme efter publikums reaktion på det nye materiale, så er det nu lykkedes.

Seneste album, ‘Closer’, er ligesom Justin Biebers ‘Purpose’ til et mere voksent publikum. Det skinner især igennem på numrene, der handler om sex. Heriblandt på nummeret “All About Sex” såvel som sangen om numsedans, “Twerk It Like Miley”.

giphy (6)

Men siden vi sidst anmeldte Christopher på Smukfest i sommer, er der sket en del. Nanna kunne også se forsøget på en flugt fra de unge pigers vægge og ud til forældrene i køkkenet. Det sidste skridt skulle vise sig at være det spritnye album ‘Closer’, der udkom i sidste måned.

Det stank af funk, da det unge band stillede sig op og begyndte at spille. Og til trods for de mange pigeskrig, da hovedpersonen kom på scenen, så kunne det stadig høres, at hans stemme var klar til den store sommertour, som startede i går i Holstebro. Den 24-årige nudelhårs-sanger leverede som altid hit på hit på hit, og han gjorde det igen, igen med charme, selvtillid og lækkert hår.

giphy (7)Det lugter mere af røv end af sukkersødt “dig og mig for evigt og altid”, og med de mange voksne bagerst på græsplænen – som måske skjulte sig lidt og ikke ville stå ved at være en Stopher-Lover – kunne teksterne til hudløshed.

På sine seneste singler, “Limousine” og “I Won’t Let You Down”, er Chrizzer i selskab med henholdsvis Madcon og det unge amerikanske stjerneskud Bekuh Boom. Det lugter af internationalt gennembrud, og hvis niveauet bliver holdt, så skal det nok lykkedes for hele Danmarks Christopher.

Christopher, Jelling Musikfestival, Scenen,
Foto Helle Arensbak

Du kan se alle Helles fotos HER.

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Selvom det stadig er med stærk overrepræsentation af det kvindelige køn i den unge alder, så har Christopher ligesom Justin Bieber gået fra boytoy til voksen musiker. Og nu ligger han som en af Danmarks stærkeste poppersonligheder på niveau med Seebach Jr. og Nik & Jay.Christopher - Teenageidolet der blev allemandseje