Christopher, Jelling Musikfestival, Scenen,
Foto: Helle Arensbak

Christopher – Teenageidolet der blev allemandseje

Christophers forvandling fra teenagepigernes besættelse til hele Danmarks popprins er komplet. På Jelling Musikfestival var der også voksne at spotte bag kaskaderne af skrigende tøser.

www.GIFCreator.me_D37wxI

Turen fra ungt stjerneskud til etableret sanger var ikke lang fra Christopher, men til gengæld har det været svært at ryste teenage-idol-renoméet af. Af dømme efter publikums reaktion på det nye materiale, så er det nu lykkedes.

Seneste album, ‘Closer’, er ligesom Justin Biebers ‘Purpose’ til et mere voksent publikum. Det skinner især igennem på numrene, der handler om sex. Heriblandt på nummeret “All About Sex” såvel som sangen om numsedans, “Twerk It Like Miley”.

giphy (6)

Men siden vi sidst anmeldte Christopher på Smukfest i sommer, er der sket en del. Nanna kunne også se forsøget på en flugt fra de unge pigers vægge og ud til forældrene i køkkenet. Det sidste skridt skulle vise sig at være det spritnye album ‘Closer’, der udkom i sidste måned.

Det stank af funk, da det unge band stillede sig op og begyndte at spille. Og til trods for de mange pigeskrig, da hovedpersonen kom på scenen, så kunne det stadig høres, at hans stemme var klar til den store sommertour, som startede i går i Holstebro. Den 24-årige nudelhårs-sanger leverede som altid hit på hit på hit, og han gjorde det igen, igen med charme, selvtillid og lækkert hår.

giphy (7)Det lugter mere af røv end af sukkersødt “dig og mig for evigt og altid”, og med de mange voksne bagerst på græsplænen – som måske skjulte sig lidt og ikke ville stå ved at være en Stopher-Lover – kunne teksterne til hudløshed.

På sine seneste singler, “Limousine” og “I Won’t Let You Down”, er Chrizzer i selskab med henholdsvis Madcon og det unge amerikanske stjerneskud Bekuh Boom. Det lugter af internationalt gennembrud, og hvis niveauet bliver holdt, så skal det nok lykkedes for hele Danmarks Christopher.

Christopher, Jelling Musikfestival, Scenen,
Foto Helle Arensbak

Du kan se alle Helles fotos HER.